Gumenjaki so eni izmed najprilagodljivejših plovil. Najlažje je izbrati pravilno odločitev na mestu, kjer je na razpolago široka izbira in lahko izbiramo med več kot 60 modeli na zalogi!
V Moto-Nautiki dobavijo gumenjak skupaj z izvenkrmnim motorjem – v samo nekaj dneh.

DOSTOPNEJŠA CENA

Prednost nakupa kompleta je najbolj pomembna v sami ceni, ki je veliko dostopnejša kot pri nakupu plovila in motorja posebej. Svetovalci podkovani z ustreznim znanjem, vam bodo pomagali poiskati najboljšo rešitev, ki bo zadovoljila vaše želje.

VSE NA ENEM MESTU

V primeru nakupa pri generalnem uvozniku, vam lahko dodatno še ponudijo:

- 10% popust na vse nadaljnje servisne storitve.
- NULTI servis motorja GRATIS (v primeru nakupa izvenkrmnega motorja).
- 10% popust na dodatno navtično opremo (rešilni jopiči, sidra, vrvi ipd..).
- Po želji v vašem imenu uredijo registracijo plovila, izdelajo vam registracijsko nalepko za vaš čoln, uredijo zavarovanje, …
- Nudijo vam ustrezno garancijo za nakup.
- Na zalogi velika izbira transportnih prikolic za vaše plovilo.

Poleg vseh servisnih in prodajnih storitev, pa vam pri nakupu lahko pomagajo tudi z različnimi finančnimi rešitvami. Več o financiranju si lahko preberete na : http://moto-nautika.com/financiranje

IZBIRA DODATNE OPREME - VODNI ŠPORTI

Potrebujete rešilni jopič - zanj, za njo ali za otroka? Si želite zamenjati star neoprenski shorty? Ali pa si za naslednje leto želite še več akcije, adrenalina in razmišljate o nakupu tube, wakeboarda ali vodnih smuči? Največji prodajno servisni center za navtiko na Štajerskem, Moto-Nautika, vam bo ponudil veliko dodatne opreme na zalogi, kjer boste lahko izbirali med blagovnimi znamkami JOBE, DEVOCEAN ali MESLE.

Ste predaleč? Brez panike - v Moto-Nautiki so poskrbeli, da si lahko ogledate vso ponudbo kar iz naslonjača - preko spletne trgovine, ki se nahaja na spletnem naslovu: www.motonautika-shop.com!
Za vse artikle, ki so na zalogi dostava na dom v enem dnevu + nad 150€ brez poštnine.

OPIS GUMENJAKA

Grand Silver Line S550 je napihljiv čoln s trdim dnom iz poliestra, katerega oblikovna značilnost je HSN sistem trupa, ki se razlikuje od običajnih po dvignjenem boku trdnega trupa, na katerega so potem  pritrjeni tubusi. Ti so v omenjenem modelu premera 55 centimetrov, kar zagotavlja mirno plovbo in ne nazadnje tudi udobno sedenje na tubusih. Tubusi so v osnovi izdelani iz 5-plastnega Myrasola s poliestersko sredico. Kombinacija, ki ponuja dokaj dobro zaščito pred UV svetlobo in mehanskimi poškodbami.
 
Notranjost gumenjaka je kvalitetno obdelana in pobarvana. Osrednji prostor zapolnjuje centralno postavljena konzola, ki ima na prednji strani pod vetrobranskim steklom dodatno klop, ki jo lahko s plastično ploščo in dodatno blazino povežemo s prednjo klopjo v veliko sončno ploščad. Zanimiv je tudi detajl močne ograje okoli sončne ploščadi, ki koristi tako za oprijem, kot za vezanje bokobranov.  Krmarjev prostor se nahaja na levi strani konzole, kjer je krmilno kolo in na njegovi desni komandna ročica izvenkrmnega motorja. Armaturna plošča je postavljena pod pravim kotom pod vetrobranskim steklom in omogoča vgradnjo GPS ploterja ob standardnih merilcih motornih vrednosti, hitrosti in globine.
 
Kar bode v oči, je zaključek tubusov, ki so na krmi posebej podaljšani, s čimer povečajo vodno linijo čolna, kar pozitivno vpliva na hitrost. Še ena dodatna posebnost granda so stopnice na koncu tubusov, ki so integriran del tubusa. Za lepši izgled in funkcionalnost je grand S 550 opremljen še z ličnim radarskim lokom, s pozicijsko lučjo in sireno.

Športno družinski čoln Grand Silver Line S550 je izjemno kvalitetno izdelano plovilo, kjer so proizvajalci mislili na veliko število malenkosti, ki delajo čoln konkurenčen. Veliko skladiščnih prostorov, ki so odlično obdelani in predvsem suhi, so gotovo njegova prednost. Prav tako močna nerjavna ograjica v premčnem in krmnem delu. Udobna krmna klop in dobro zaščitena krmarska konzola bosta prav tako zadovoljila krmarja tega čolna.

ZAKAJ IZBRATI S550?

Grandova filozofija je ponuditi karseda opremljen čoln za konkurenčno ceno. Možna je izbira med tremi različicami, de luxe, cruiser in sun runner. Vse tri so dobro opremljene, razlika pa je samo v ceni. V cenejši različici boste dobili petslojni 1.680-gramski mirasol sestave PVC, poliuretan ter poliestrska vlakna za armaturo in trdnost, medtem ko bo dražja različica izdeana iz priznanega Hypalona Orca.

CENA GUMENJAKA Z DODATNO OPREMO + MONTAŽA - NA ZALOGI V KOMPLETU Z YAMAHA F100:

Skupaj - maloprodajna: 33.013 €
Skupaj - AKCIJSKA PONUDBA: 29.567 €

Mesečni obrok / 6 let: ŽE ZA 469€/mes

Več o čolnu in dodatna oprema: http://moto-nautika.com/listings_portfolio/grand-silver-line-s550rf/

Dobava v par dneh! Več informacij na info@moto-nautika.com ali 02/629 04 01 >> 5 let garancije na čoln, 2+1 leto garancije na motor