Če smo v lanskem letu v napovedniku NEXT-a 370 rekli: "To je to. Bolje ne bi mogli opraviti.", smo se zmotili. Ladjedelnica Ranieri je zopet presegla vsa pričakovanja in v naslednjem letu napovedala še glamuroznejšega, še boljšega NEXT-a.

NEXT 370 Executive ne prihaja kot naslednik, temveč bolj kot nadgradnja. Model 370 Executive tudi prestopa iz linije Sundeck Line v kategorijo Cabin Line, kar nam že vnaprej da vedeti, da NEXT Executive postaja plovilo z veliko večjo kabino kot njegov predhodnik.

Ranieri želi s tem doseči več prostora, posledično večjo komfortnost in še večji užitek na križarjenjih na morju. Veliko tehničnih podatkov še ni izdanih, saj je model NEXT 370 Executive napovedan za naslednjo sezono, premierno pa je je bil predstavljen na letošnjem navtičnem sejmu v Genovi.

Spodaj si oglejte mini galerijo zunanjosti in notranjost ter glavne tehnične lastnosti:

Več o čolnu na tej povezavi.

Za koga so primerni modeli Ranieri Cabin Line?

  • za vse, ki želijo predvsem veliko notranjega prostora
  • za vse, ki na čolnu potrebujejo prostor za udobno bivanje
  • nudi nezahtevno vzdrževanje
  • za popolne začetnike in izkušene navtike
  • široka volanska konzola, primerna za vse, ki želijo dodatne navigacijske instrumente
  • primeren za šport, počitek, je izredno udoben in prostoren
  • za vse, ki na plovbo jemljejo otroke – vključena nerjaveča inox zaščitna ograja okrog plovila
  • H.I.S.-sistem trupa za lažjo vodljivost in stabilnost
  • čoln ima nekoliko dvignjen in z manjšo ograjo ločen sprednji del


SHADOW 20  iz linije Sundeck Line na voljo za ogled v SLOVENIJI - DOBAVLJIV TAKOJ

Ranieri Sundeck Line SHADOW 20 nam ponuja komfortne lastnosti čolna, kot je manjša kabina z možnostjo WC-ja, ki se skriva v sprednjem delu čolna pod zelo prostornim sprednjem ležiščem, pokritim z blazinami. V sami kabini imamo možnost vgraditve hladilnika, kjer so tudi ležišča – dovolj velika za 2-3 osebe. Zunanjost čolna je izjemno elegantna in prepredena z detajli, ki bodo očarali tudi najbolj ostro oko. V zadnjem delu je priročna kuhinja z umivalnikom, za katero pa ni potrebno skrbeti, da nam bo zavzela prostor. Armaturna plošča je zelo pregledna, pred njo pa se nahaja zatemnjeno vetrobransko steklo, ki ščiti krmarja, prav tako pa dela senco vgrajenim instrumentom, ki so tako bolje vidni. Krmarska klop je udobna, z naslonjalom in omogoča sedenje krmarju in sokrmarju.

 

Več o čolnu na tej povezavi.

Ekskluzivni prodajalec in uvoznik za Slovenijo in Hrvaško, je slovensko podjetje MOTO-NAUTIKA d.o.o., kjer lahko obiščete servisno – prodajni center na Štajerskem. V salonu plovil, lahko izbirate tudi med ogromno zalogo, kjer vas čakajo strokovno usposobljeni svetovalci, ki bodo glede na vaše potrebe in želje, znali poskrbeti in izbrati popolno plovilo.

Več na www.ranieri.si in www.moto-nautika.com.