Vsak GALA čoln je zasnovan v kanadskem koncernu Gala Marine International, pod budnim očesom 20 letnih izkušenj in razvoja prvovrstnih napihljivih in zložljivih čolnov s trdim dnom. Vsaka zasnova in vsak izdelek na tem področju dosega kanadske, ameriške in evropske regulative in standarde. Gala proizvodne kapacitete se nahajajo tudi v Evropi z dostopom do najboljših evropskih materialov, kadrov in tehnologije, ki zagotavljajo najvišjo kvaliteto.

Gala je razvila in trgu ponudila unikaten patent trupov z zmogljivostjo, ki ni primerljiva s predhodnimi izvedbami. Varjen aluminijasti trup je še posebej izrazit del podaljšanega zadnjega dela, ki lajša vožnjo in ponuja hitrejše potovanje. Vožnja še vedno ostaja povsem suha, prav tako pa se zmanjša škropljenje za čolnom.

ČOLN ZA KATEREGA NE POTREBUJETE REGISTRACIJE

ATLANTIS serija tenderjev predstavlja začetek obširne ponudbe visokokakovostnih RIB čolnov z aluminijastim dnom, ustvarjenem v GALA Kanadi. Primeren je za vse, ki iščejo najlažji, najbolj vzdržljiv in prostoren tender čoln, ki se ponaša z večfunkcionalnostjo in večnamembnostjo.

Na zalogi so 4 različne dolžine v treh različnih verzijah:

  • LIGHT verzija (A270) – nizka teža in trup iz enega dela,
  • HYPALON verzija (A240 Hypalon) – nizka teža in trup iz enega dela,
  • DOUBLE DECK verzija (A300D, A360D - potrebna registracija) – modeli z dvojnim trupom ‘V’ oblike in ploskim dnom z vodnim zbiralnikom

VEČ INFORMACIJ IN POVPRAŠEVALNI OBRAZEC

 

ČOLN ZA OSTREJŠE MORSKE POGOJE IN VISOKE VALOVE

VIKING V500 je na čelu GALA linije. Ta model predstavlja nove razsežnosti RiB čolnov z aluminijastim dnom, primernim za ostrejše morske pogoje in visoke valove. S svojimi 5 metri je primeren za 100KM izvenkrmni motor.

Karakteristike:

  • Predal na premcu z blazino in sedež zadaj.
  • Privarjena aluminijasta volanska konzola s sedežem spredaj.
  • Aluminijast sedež za voznika z dvema predaloma za shranjevanje, tremi ograjami in zložljivim sedežem.
  • Širok sprednji sedež z zložljivim naslonjalom in velikim predalom za shranjevanje.
  • Dve ploščadi zadaj z motorjem dajeta prijeten občutek udobja in varnosti.

Čoln vključuje nekaj edinstvenih elementov GALA dodatne opreme:

  • Originalni GALA T-top z aerodnamičnim profilnim okvirjem.
  • Vlečni lok za zahtevnejšo rabo z dvema vlečnima očesoma in drogom za vleko smučarja na vodi.

Te katakteristike zagotavljajo, da je ta model odlična izbira za vodne športe, družinske izlete ali samo sproščujočo vožnjo čez valove.

Čoln je na voljo v dveh opcijah tubusov: HYPALON ali VALMEX s široko izbiro barvnih opcij in originalnim GALA izledom.

VEČ INFORMACIJ IN POVPRAŠEVALNI OBRAZEC

Če iščete eleganten in stilski pomožni čoln k vašemu plovilu ali okreten čoln za družinske izlete, je Gala zagotovo vaša izbira!

Kontaktirajte podjetje Moto-Nautika d.o.o., ki je generalni uvoznik za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Bosno in Črno Goro. Za več informacij in celotno ponudbo, obiščite spletni naslov:  http://moto-nautika.com/gala-boats/