Pred pričetkom letošnjega poletja smo na spletni strani priredili nagradno igro »Prepoznaj lokacijo in zadeni akcijsko kamero«.

Štiri skrite lokacijo na Jadranu smo posneli iz zraka in prekrili del fotografije. Vsak dan smo prikazali večji del. Naloga je bila enostavna. Ugotoviti je bilo potrebno le katera lokacija je bila prikazana.

V prvem tednu smo prikazali zaliv Južna slatina na otoku Olib. Prvi, ki je pravilno ugotovil, kaj je na fotografiji, je bil Borut Leban. Sledila je luka Zlarin na istoimenskem otoku. Prvi je prepoznal lokacijo Dušan Vavpetič. Najlažja izmed nalog, oziroma lokacija, ki ste jo bralci najhitreje prepoznali, je bila Vela luka na otoku Korčula. Jure Kolar jo je prepoznal že prvi dan po objavi, ko je bila skrita še večina fotografije. Zadnja lokacija, ki smo jo prikazali, je bil zaliv Jurjeva luka na otoku Prežba, poleg Lastova. Pri eNavtiki, smo mislili, da bo lokacijo težko prepoznati. A Peter Strmčnik ni imel težav in jo je prepoznal kot prvi. Vsi šterje nagrajenci po za nagrado prejeli našo majico. Kdo bo lastnik akcijske kamere SJ 5000 Elite je odločil žreb med štirimi zmagovalci. Največ sreče je tokrat imel Dušan Vavpetič, ki je nagrado prevzel prejšnji teden. Ko bo uspel posneti fotografije in videoposnetke z akcijsko kamero,  jih bomo objavili na naši strani.

Spremljajte nas tudi v prihodnje. Kmalu bomo spet dodelili lepe nagrade.

Fotografije štirih luk: