Finalni izbor Skipper leta 2017 se počasi bliža koncu. Kdo si je letos prislužil naziv bomo izvedeli v četrtek, 16.11.2017.

Letošnji izbor Skipper leta je že peti po vrsti. Za naziv amaterskega skiperja se potegujejo jadralci, ki so s svojimi jadralskimi veščinami v zadnjem letu navdušili svoje jadralske prijatelje, družino ali pa dosegli neverjetne jadralske dosežke, ki jih je vredno predstaviti slovenski navtični javnosti.

Letos je bilo nominiranih 28 jadralcev. Tistih deset, ki je v predizboru prepričalo največ navtikov, se je uvrstilo v finalni izbor. Letošnji finalisti so: Tomaž Čopi, Tomaž Pelko, Zoran Malovič, Jurij Korošec, Franci Ziherl, Vlado Berke, Goran Miškulin, Jasmin Čauševič, Boštjan Šnuderl in Bojan Rodošek. Kdo bo letošnji zmagovalec bo znano na zaključnem dogodku, ki bo potekal na Laguni - mestna plaža v Ljubljani, Dunajska 270 ob 19.00 uri.

Na letošnjem izboru bo o zmagovalcu odločalo več kriterijev. Polovico točk boste prispevali vi, ki glasujete za finaliste na spletni strani skippperleta.com, polovico pa bodo prinesle letošnje izkušnje in dosežki. Upoštevali bomo preplute milje v zadnjem letu dni, število dni plovbe in število oseb, ki so jih sprejeli na svoje plovilo. Med letošnjimi finalisti so kar štirje taki, ki so prepluli več kot 1000 nmi, dva med njimi več kot 3000 in dva ki sta letos na plovilu preživela več kot tretjino leta.

Letošnja podelitev bo še pestrejša. S pomočjo naših sponzorjev smo uspeli zagotoviti bogate nagrade za zmagovalca, kakor tudi za vse finaliste, ter bogato pogostitev za vse goste. Zaradi omejenega števila oseb, ki jih lahko sprejmemo na prireditev, prosimo, da si pravočasno zagotovite svoje mesto.

 

Naroči vstopnico za prireditev SKIPPER LETA 2017

Na vaš elektronski naslov, ki ga boste navedli, bomo poslali vašo vstopnico.
Vstopnico natisnite in prinesite na podelitev. 
 

Ime:
Priimek:
Elektronski naslov:
Telefon:
Št. oseb:
Potrditev naročila: Da, potrjujem naročilo
 

 

 

Sponzorji prireditve Skipper leta 2017