Spomine ustvarjamo skupaj. V ta namen vas podjetje MOTO-NAUTIKA vabi na že tradicionalno božično soboto, kjer vas bodo 16. decembra 2017 z veseljem pogostili in skupaj nazdravili na še uspešnejše leto 2018.

Ob prazničnem vzdušju bodo za vas pripravili marsikatero presenečenje, poleg vsega pa si boste v prodajnem salonu lahko ogledali široko praznično ponudbo dodatne navtične opreme, ki bo znižana od -30% pa vse do -60%.

V namen obdarovanja lahko izberete lepo pripravljene darilne sete iz kolekcije YAMAHA, ki so primerni prav za vsakogar!

Še posebej se boste navdušili iz kolekcije oblačil (majice, softhsell, ...), ustvarjene po navdihu podjetja Yamaha Motor Corporation. Enkratni so tudi darilni seti, kjer boste našli resnično koristne in predvsem za darilo primerne artikle (skodelice, kape, obeski, očala, ure, itd.).

Za najmlajše pa so izbrali otroške poganjalce izdelane po Yamaha drikalnih R-1 ali pa repliko snežnih motornih sani Yamaha! Popestrite otrokom zabavo!

V kolikor pa želite svoje bližnje obdarovati po njihovih željah, so na voljo tudi darilni boni, ki so unovčljivi tudi na ostale storitve (npr. tečaj za voditelja čolna).

Obiščite 16. decembra 2017 prodajno - servisni center Moto-Nautika iz Miklavža pri Mariboru - za vas bodo odprti vse do 16. ure.

Dogodek na Facebooku: https://www.facebook.com/events/436433103426477/