Novi Beneteau Antares 7.80 je idealno plovilo za dnevni odmor na morju, kratko križarjenje ali ribolov.

Novi Antares 7.80 se lahko pohvali z udobjem in funkcionalnim oblikovanjem, ki bosta naredila bivanje na plovilu enostavno in zabavno. Pri oblikovanju plovila so se osredotočili na številne možnosti uporabe, tako da bo plovilo nedvomno zadovoljilo številne uporabnike.

Notranjost plovila je oblikoval oblikovalski studio Sarrazin Design. Odločili so se za klasične linije, ki bodo zagotovile brezčasnost plovila in njegovo dolgotrajno uporabo. Salon ima steklene površine v radiu 360 stopinj. Vetrobransko steklo je izdelano iz enega kosa in zagotavlja dobro preglednost pri plovbi. Za zračnost salona skrbita dve drsni okni na bočnih straneh. Notranjost je izjemno svetla. V levem delu je udobna sedežna garnitura z mizo za obedovanje. Prostora je dovolj za štiri ljudi. Če mizo spustimo na nivo sedežne garniture ter nanjo namestimo blazino, nastane udobna postelja za dve osebi. Krmarjevo mesto je na desni strani salona. Udoben sedež krmarju nudi dobro oporo, da med plovbo stoji ali pa sedi. Komandna konzola je prostorna in pregledna. Nanjo lahko namestimo elektronsko navigacijo, sonar in ostale potrebne inštrumente. Za krmarjevim sedežem je priročna kuhinja z umivalnikom, hladilnikom in dodatno omarico za shranjevanje.

Večfunkcionalno zasnovo plovila bomo opazili na krmi. Za tiste ki radi uživajo na soncu, lahko lev del krme spremenimo v udobno sončno ploščad za dve osebi. Za uživanje v romantični večerji jo enostavno spremenimo v sedežno garnituro z mizo na kateri je dovolj prostora za štiri ali celo pet oseb. Tisti, ki se radi odpravite na ribolov, pa lahko celotno sedežno garnituro odstranite in na krmni del plovila postavite vse potrebno za dober ulov.

Pod krovom je kabina z ležiščem za dve osebi ter kopalnica z mornarskim WC-jem. Za shranjevanje je na voljo nekaj omaric. Strop kabine oziroma krov premca plovila je rahlo nagnjen in omogoča udobno poležavanje na soncu.

Antares 7.80 ima že v osnovi trdo streho. Krmni del se zapira s steklenimi drsnimi vrati zaradi česar bomo na plovilu lahko uživali tudi v slabšem vremenu. Nanj lahko namestimo izvenkrmni motor z močjo 200 KM.

Tehnični podatki:

Dolžina čez vse: 7,23m
Dolžina trupa: 6,97
Širina: 2:78
Teža: 1837
Rezervoar za gorivo: 200 l
Rezervoar za vodo: 100 l
Št. oseb: 8
Kabina: 1
Ležišča: 4
Cena plovila: 25.370 brez DDV

Plovilo je že na zalogi pri As Boats d.o.o., http://www.as-boats.si/,  +386 2 608 41 41, info@as-boats.si

Fotogalerija: Antares 7.80