Gran Turismo 46 je plovilo zadnje generacije športnih motornih jaht iz francoske ladjedelnice Beneteau. Je oblikovno všečna in športna jahta z pametno razporeditvijo in veliko možnostmi za prilagoditve po željah kupca.

Zunanjost plovila je elegantna in športna. Ima trdo pomično streho, ki jo odpremo ali zapremo s pritiskom na gumb. Pod njo je eleganten odprt salon, ki je povezan s krmo plovila. Če si želimo večje zaščite salona pred vremenom, se lahko odločimo za štiri krilna steklena vrata, ki bodo salon v krmnem delu zaprla. Izdelana so tako, da jih lahko v celoti odpremo in zopet povežemo salon in krmo. V desnem delu je krmarnica z elegantnim in udobnim stolom za krmarja. Sedež z deljenim sedalom je udoben za krmarjenje plovila v sedečem in stoječem položaju. Poleg krmarjevega sedeža, na sredini plovila, je še dodaten sedež, na katerem se lahko med plovbo udobno namestita dva potnika. Skrajno levo širok prehod vodi iz salona v podpalubje plovila. Salon ima veliko sedežno garnituro na obeh bokih plovila. V zadnjem delu je deljena in premična zaradi česar jo lahko primaknemo k mizi na sredini salona, ki je preklopna. Za njo lahko brez težav obeduje šestčlanska ali celo osemčlanska posadka.

V podpalubju so tri kabine. Največja lastniška je v krmnem delu in se razteza preko celotna širine plovila. Ima svojo kopalnico z ločenim tušem. VIP kabina v premcu plovila ima lahko dvojno posteljo ali pa dve ločeni postelji. Sredinska kabina v desnem delu plovila ,ima pograd, kopalnico pa si deli s prednjo kabino. Kuhinja je elegantna in čistih linij. Ima vgrajen električni kuhalnik, pečico, umivalnik, prostoren hladilnik  z zamrzovalnikom (230 l) in številne omare za shranjevanje.

Na krmi je sedežna garnitura z nastavljivim naslonom in podporo z noge. Iz sedišča lahko naredimo udoben ležalnik za uživanje na soncu. Na levi on desni sta dva prehoda na hidravlično kopalno ploščad. Nanjo lahko namestimo pomožni čoln ali jet-ski saj ima nosilnost do 350kg.  Premec plovila ima veliko sončno ploščad z bogatim oblazinjenjem. Prostora je dovolj za namestitev štirih oseb.

Za pogon plovila skrbita dva motorja. Izbiramo lahko med dvema IPS600 pogonoma ali dvema vgrajenima motorjema z Z pogonom in močmi do 400 KM. Plovilo v dolžino meri 14,78 m in v širino 4.20m. Vgrajen je rezervoar za gorivo s prostornino 900l in rezervoar za vodo s prostornino 400l.

Tehnične lastnosti:

Dolžina čez vse: 14.78m
Dolžina trupa:  13.50m
Širina:  4.20 m
Izpodriv: 10530.00 kg
Rezervoar za gorivo:  900.00 l
Rezervoar za vodo: 400.00 l
Moč motorja:  870 KM (max)
Pogon: Z-pogon ali IPS
CE Certifikat: B12/C12

Motorji:

- Volvo D6 370 Diesel EVC-E engine (2 x 272 Kw - 2 x 370 HP) + Joystick
- Volvo D6 400 Diesel EVC-E engine (2 x 294 Kw - 2 x 400 HP) + Joystick
- Volvo IPS 600 Diesel EVC-E engine (2 x 320 Kw - 2 x 435 HP) + Joystick

 Video  Fotogalerija

Več informacij na: www.as-boats.si, AS Boats d.o.o., Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, tel: +386 2 608 41 41, eMail: info@as-boats.si