Ranieri Voyager 17 je izredno vzdržljiv, eleganten in okreten športni čoln. S širino 2,10m boste z njim odkrili vse kotičke morja. Tudi prevoz plovila je izredno enostaven, saj čoln tehta le 380kg, njegova dolžina 5,10m se pa bo z lahkoto prilegala različnim prikolicam. Skupno število oseb na čolnu je 6, kar pomeni, da boste svoje prijatelje lahko odpeljali na nepozabno dogodivščino. Ranieri Voyager 17 vas zagotovo ne bo razočaral, če iščete plovilo te velikosti in kapacitete, hkrati pa vam bo dal odlično priložnost za zabavo, počitek ali vodne športe.

O PLOVILU

Gre za odprt čoln izdelan iz steklo plastike v katerega so se v ladjedelnici RANIERI potrudili vtisniti pečat multufunkcionalnosti in udobja. 

Tako so na relativno majhen prostor uspeli spraviti premčno sončno ploščad, centralno postavljeno krmarsko konzolo s svojim sedežem ter krmno klop.

KONZOLA

Centralna krmarska konzola je opremljena s krmilnim kolesom, ročico motorja na desni strani in pregledno armaturno ploščo. Na prednji strani se nahaja zatemnjeno vetrobransko steklo, ki ščiti krmarja, prav tako pa dela senco instrumentom, ki so tako bolje vidni. Spodnji del krmarske konzole je izkoriščen kot skladiščni prostor. Krmarska klop omogoča sedenje krmarju in so krmarja, istočasno pa služi kot skladišče za bokobrane.

 

PLOŠČAD

Premčna sončna ploščad je v osnovi tudi premčni salon. Celotna površina je pokrita z blazinami, ki omogočajo udobno sedenje oziroma ležanje. Tudi stranice trupa so obložene s fiksno pritrjenimi blazinami, kar še povečuje udobnost. Če odstranimo osrednjo nosilno ploščo in namestimo namesto nje mizico dobimo iz premca pravi majhen salon. Mizica spada  med dodatno opremo in ni zajeta v osnovni ceni čolna. V prednjem delu se pod klopjo nahaja velik skladiščni prostor, v samem premcu pa še ločen prostor za sidrno vrv in manjše sidro.

 

OPREMA -  KAJ POTREBUJEMO?

Standardna oprema predstavlja čoln s prednjo sončno ploščadjo, krmilnim mehanizmom, krmarsko konzolo s pripadajočim sedežem, krmno klop, nerjavnimi držali in teleskopsko lestvijo na krmi. Osnovna barva trupa je bela.

Seznam dodatne opreme je zelo obširen, zato je pametno izpostavit tiste elemente, ki so nam bolj kot ne obvezni, ter tiste ki dodajo čolnu luksuzen izgled.

Za nujno udobje je priporočljivo dokupiti: kalužne črpalke, biminija, valjčka na premcu, pomožne mizice spredaj, stereo sistem ter pokrivalo za celoten čoln – ta bo prišel prav za zimsko hrambo plovila. Za pravi luksuz pa bi še dodali: izbrano barvo trupa, podvodne luči, sistem za tuširanje, pokrivala za sedež in konzolo, in luksuzna tapiserija.

 

V KOMPLETU Z IZVENKRMNIM MOTORJEM - YAMAHA F60

Yamahin slogan za omenjen motor se glasi - "Največ užitka. Izjemno nizka stopnja emisij.", kar nam da veliko vedeti, da smo z izbiro motorja zadeli v polno.

Kompakten motor F60 je idealen za vleko smučarjev ali deskarjev na vodi ter omogoča, da se na vodi zabavate s čisto vestjo – in zakaj? Ker je najbolj okolju prijazen in varčen motor v svojem razredu.

Yamahin sistem za elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI) nudi čistejše izgorevanje in učinkovito porabo goriva. To so motorji z osupljivo močjo, večjim navorom v srednjem območju števila vrtljajev in za visoke hitrosti.

Motor F60 se ponaša tudi z vrsto Yamahinih posebnosti, ki zagotavljajo prijetno, udobno in užitkov polno vožnjo. Sem spada širokokotni sistem Power Trim & Tilt, ki omogoča popoln nadzor za sproščeno vožnjo, in sistem vžiga PrimeStart™ za zagon, ki je tako enostaven kot zagon avtomobila.

 

PREDNOSTI MOTORJA

  • Sistem EFI za čistejše okolje in večje zmogljivosti
  • Združljivost z Yamahinimi digitalnimi merilniki
  • Sistem PrimeStart™ za enostaven zagon
  • Nastavljivo število vrtljajev za vožnjo pri nizki hitrosti
  • Širokokotni Power Trim & Tilt
  • Elegantna, kompaktna oblika s trdnim zgornjim pokrovom iz enega kosa
  • Yamahina možnost za zaščito pred krajo izvenkrmnega motorja (Y–COP)
  • Dodatni sistem za omejevanje nagiba
  • Vzvod za nastavitev trdote krmiljenja (model s krmilno ročico)
  • Alternator visoke izhodne moči
  • Pogonski sistem za plovbo v plitvinah
  • Sistem spiranja s svežo vodo

CENA KOMPLETA

Več informacij o čolnu in dodatni opremi: http://moto-nautika.com/listings_portfolio/ranieri-voyager-17/

Dobava v par dneh! Več informacij na info@moto-nautika.com ali 02/629 04 01