Zdaj imate priložnost! Akcijska cena do odprodaje zalog – gumenjak + 4-konjski izvenkrmni motor že za samo 1.751€!

O GUMENJAKU

GALA Sprinter z letvenimi podnicami so najboljši med klasičnimi pomožnimi čolni: poenostavljen, eleganten in ustvarjen z najstrokovnejšim inženiringom. Je najprimernejša izbira zaradi vsestranskosti, prenosljivosti in ugodne cene. Uporaben je kot pomožni čoln, čoln za otroke in začetnike, ki iščejo avanturo in želijo izkusiti bratstvo, ki je temelj pomorske skupnosti.

V dolžini 270cm se sestavlja približno 5 minut, seveda pa je čoln enostaven tudi za shranjevanje. Letvice na dnu so enostavne za rabo, ne zahtevajo vzdrževanja in so udobne in stabilne za vse na krovu. Sedežni sistem je zamišljen tako, da se lahko sestavi in v trenutku preuredi glede na potrebe – tudi na vodi!

Model je na voljo z 1100 dtex Valmex PVC tubusi v sivi barvni kombinaciji.

O MOTORJU

Motor elegantnega videza je lahek in enostaven za upravljanje, zato ga boste z lahkoto nosili z obale na krov svojega plovila. Prav tako preprosto je shranjevanje in uporaba motorja F4, ki omogoča ustrezno moč, da lahko samozavestno zaplujete s svojim plovilom.

Zaradi kompaktne velikosti, velikega nosilnega ročaja in vgrajenega rezervoarja za gorivo je še bolj prenosen, Yamahin sistem vžiga CDI pa poskrbi za preprost zagon. Poleg Yamahine zanesljivosti pa ima še standardne lastnosti, kot so nizka poraba goriva, preprosto upravljanje, nizka raven hrupa in tresljajev.

Motor F4 je pametna rešitev za družine, ki se želijo podati na vodo brez posebnih priprav, ali za lastnike jadrnic, ki potrebujejo priročen pomožni motor.

SPLETNI OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE

Na naslovu: http://moto-nautika.com/novo-komplet-270m-gumenjak-4-konjski-motor/