Ste letos doživeli enkratno navtično poletje, zmagali na eni izmed regat, ali pa zgolj preživeli družinski dopust na plovilu?

Če ste, potem je sigurno za to zaslužen tudi skipper, ki je poskrbel za varno in zabavno plovbo. Njegovo dobro delo lahko nagradite in ga nominirate za Skipperja leta 2017 na tej povezavi.

O izboru

Letošnje leto bomo v Sloveniji dobili že petega Skipperja leta. Vsakoletni izbor je namenjen, da nagradimo trud oseb, ki skrbijo za varno, zanimivo in zabavno plovbo ter njihovo dobro opravljeno delo približamo slovenski javnosti. Kandidate za Skipperja leta lahko nominira vsakdo. Kandidat se lahko nominira tudi sam. Če ste mnenja, da si nekdo zasluži laskavi naziv in lahko s svojimi dejanji to potrdi, potem ga enostavno nominirajte za Skipperja leta na tej povezavi.

Že v lanskoletnem izboru smo uvedli nov kriterij za izbor zmagovalca. Poleg števila glasov, ki jih je prejel posamezen nominiranec smo upoštevali tudi število preplutih navtičnih milj, število oseb, ki so plule z njim in koliko dni v letu je plul. Ta kriterij bo letos še nekoliko bolj pomemben. Prinesel bo kar polovico skupnih točk. O drugi polovici pa boste vsekakor odločali vi, ki boste glasovali za svojega favorita.

Nominacija bodo možne vse do pričetka finalnega izbora. A ne odlašajte. Za vašega kandidata lahko glasujete vsak dan. Nominirajte ga takoj na tej povezavi, ter obvestite svoje prijatelje, da glasujejo zanj.

Nominacije in predizbor bo letos potekal vse do 23.10.2017 do 24.00 ure. Nominacije po tem datumu ne bodo več možne. V finale se bo uvrstilo 10 nominirancev, ki bodo prejeli največ glasov.

Slavnostna podelitev nagrade

Slavnostni dogodek s podelitvijo nagrade Skipper Leta 2017 bo 16.11.2017 ob 19.00 uri v Ljubljani. Kot vsako leto bomo tudi letos podelili bogate nagrade zmagovalcu izbora in vsem finalistom. Podelitvi pa bo sledil še zabavni del z bogato morsko kulinariko in primorskim vinom.

Sponzorji izbora 2017