Predstavljamo vam novega G420, zadnjega v seriji Golden Line. Njegova oblika sledi filozofiji ladjedelnice GRAND – dinamičen videz z aerodinamičnimi linijami.

Kot vsak GRAND-ov čoln, je tudi G420 sestavljen ročno in vsak model izdelan posebej. Za izdelavo se skriva zahteven, dolgotrajen in ročno ustvarjen proizvodni proces, ki se lahko zoperstavi tudi najtežjim vremenskim pogojem. Temu ne oporekajo visokokakovostni materiali, med katerimi imate izbiro že v prvem koraku vašega nakupa.

G420 je tako na voljo v PVC-ju, ki je še dodatno ojačan z MIRASOL ali HEYTEX vlakni, ki bodo zagotovili neverjetno vzdržljivost in odpornost na praske. Lahko pa izberete HYPALON tubuse, pri katerih je uporabljena ORCA tkanina, ki zagotavlja kvaliteto, moč in obstojnost zaradi česar stranke prejmejo produkt z najboljšo možno zmogljivostjo (zmožnost izpostavljanja temperaturam do 90 stopinj Celzija).

Varnostna ograja je elegantno pritrjena na zadnjem delu gumenjaka, prav tako pa je dodatna možnost za montažo nerjaveče varnostne ograje v sprednjem delu. Kot vsi modeli v liniji Goldene Line, ima tudi G420 že v osnovi veliko opreme, velja pa izpostaviti tudi dodatne možnosti, kjer ne smemo prezreti vgrajenega 55 litrskega rezervoarja za gorivo.

Kljub manjši dolžini, G420 ponuja enako maksimalno število oseb (6), kot njegov večji brat G480. Vendar tudi to ni ista lastnost, ki si jo gumenjaka delita. Prav tako ima G420 isto notranjo širino, kar daje čolnu še posebej izjemno komfortnost.

Če povzamemo kratek opis, je G420 izjemno zanimiv, sodoben, prostoren in zelo funkcionalen gumenjak s prepoznavno obliko.

Več informacij o gumenjaku, njegovi opremi in še več slik na povezavi: http://grandboats.moto-nautika.com/golden-line-g420/

Komentarji