Rinker Captiva 200 MTX Extreme je odprto športno plovilo namenjeno adrenalinskemu športu, zabavi ali pa le družinski plovbi. Ker njegova teža znaša le 1268 kg, je enostaven za prevoz na prikolici, spuščanje v vodo in izjemno ekonomičen pri porabi goriva.

Novi gliser Captiva 200 MTX je odlično plovilo. Odlikuje ga inovativno oblikovanje, s katerim so na plovilu zagotovili izjemno prostornost. Tako bo dobro sprejet med navdušenci nad vodnimi adrenalinskimi športi, kakor tudi pri tistih, ki ga bodo uporabljali z družino za dnevne izlete in raziskovanje morske obale.

Captiva 200 je bowrider, plovilo z odprtim trikrakim premcem. Z njim so v prednjem delu zagotovili ogromen prostor, kjer se lahko udobno namestijo 4 osebe. Kljub temu, da gre za majhno plovilo, ki v dolžino meri 5,89 m, pa lahko na njem pluje do 7 oseb. Čoln ima deljen komandni most zaradi česar enostavno prehajamo s kopalne ploščadi nameščene na krmi vse do premca.  Za pogon skrbijo vgrajeni motorji z močno do 225 KM. Plovilo ima bogato standardno opremo, za doplačilo pa so na voljo številni dodatki. V standardni opremi, je že hladilna torba, kopalna lestev na kopalni ploščadi, nerjaveča kljuka za vleko smučarja na vodi in Sonyev radio z zvočniki.

Plovilo je na voljo v številnih barvah. Med dodatno opremo je možno naročiti zaščitni lok s streho, talne obloge, pokrivala za premec in krmo, gasilni aparat, podvodne luči in številne druge dodatke.

Tehnični podatki:

Dolžina čez vse 5.89 m
Širina: 2.44 m
Moč motorja: 225 (max)
Teža plovila: 1,2 t
Rezervoar goriva: 129 l
Št. oseb: 7

Uvoznik za plovila Rinker v Sloveniji je podjetje AS Boats d.o.o., Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, Slovenija, t: +386 (0)2 608 41 41, e:  info@as-boats.si , www.as-boats.si

Fotogalerija: Captiva 200 MTX