Konec meseca oktobra, natančneje od 19. do 22.10.2017, se bo ponovno odvijal navtični sejem Biograd Boat Show 2017, kjer lahko pričakujemo rekordno število obiskovalcev, ljubiteljev navtike ter ostalih privržencev vseh vrst plovil.

Navtični sejem v Biogradu bo odprl svoja vrata že 19. leto zapored, kar pomeni, da tega dogodka preprosto ne smete zamuditi. Lansko leto je BBS predstavil preko 300 plovil in gostil več kot 300 razstavljavcev. Med njimi boste tudi letos lahko poiskali podjetje MOTO-NAUTIKA, ki predstavlja gumenjake kanadskega podjetja GRAND, ter plovila italijanskega proizvajalca RANIERI.

Ogledali si boste lahko 6,5-metrski gumenjak iz linije Golden Line - G650HGLF, enega izmed najmodernejših gumenjakov Ranieri Cayman 19S, zelo priljubljenega Golden line G500 in by-boat G340 ter prenosne in lahke Elf 240 in Gala 270, za katere ne potrebujete registracije. Navtični navdušenci, ki pa prisegate na plastične čolne, boste imeli na ogled plovila iz linij Open Line - Voyager 19S in 23S, ter Sundeck Line - Shadow 20

To pa še vedno ni vse! Tudi letos bo podjetje MOTO-NAUTIKA ponujalo možnost testne vožnje s plovili, ki so v njihovem prodajnem repertoarju! (spodaj slike)

NE SPREGLEJTE!!!  Podjetje Moto-Nautika je za obiskovalce portala E-NAVTIKA pripravilo darilo in sicer bodo iz vseh prijav izžrebali par brezplačnih vstopnic za omenjen dogodek. Kako sodelujete? Prijavite se na tej povezavi.