Z letošnjim letom imamo v Sloveniji novega uradnega prodajalca jadrnic Jeanneau, podjetje Just Perfect Y.C. – JP Storitve d.o.o.

Podjetje Just Perfect Y.C. je na slovenskem navtičnem trgu prisotno že od leta od leta 2004. Do sedaj smo jih poznali kot agencijo za oddajanje plovil, organizatorja skupinskih tematskih jadranj, jadralnih šol in teambuildingov. Z letošnjim letom pa so svojo ponudbo razširili z dvema novima storitvama. Prva je zastopstvo za plovila enega največjih svetovnih proizvajalcev plovil Jeanneau, druga pa je lastna čarter flota, v kateri je kar 8 novih jadrnic Sun Odyssey 389.

Just Perfect Y.C. bo tako od letos naprej skrbel za prodajo in promocijo plovil Jeanneau na slovenskem trgu. Prav tako bo skrbel za servis ter prodajo rezervnih delov in dodatne opreme za vse lastnike plovil te blagovne znamke. Just Perfect Y.C. ponuja tudi odlično rešitev lastnikom jadrnic – jadrnico lahko oddate v njihov charter management. V kombinaciji z lastno čarter agencijo in dolgoletno tradicijo izposoje plovil vaše plovilo ne bo samevalo v marini, temveč bo ustvarjalo prihodke.

Direktor podjetja Sandi Fon, je razkril nekatere načrte za prihodnje leto:

"V letu 2018 bo velik poudarek na Jeanneau jadrnicah, posebej še na določenih novostih, ki so v tujini že deležne številnih pohval in nagrad. To so na primer jadrnice Sun Odyssey 440 ali 490, med prestižnimi jadrnicami pa Jeanneau 64. V sklopu regatnega jadranja bo poudarek na modelu Sun Fast 3600, saj gre za izredno hitro jadrnico, narejeno za zmage. Kot vsako leto se bomo tudi letos maksimalno trudili, da našim zvestim in novim strankam zagotovimo najugodnejše najeme jadrnic. Vse lastnike jadrnic, ki želite, da vaša jadrnica ne bo le strošek, temveč bo prinašala tudi prihodke, pa vabimo k sodelovanju z različnimi charter management opcijami. Vzporedno s tem pa nadaljujemo s tradicijo približevanja jadranja kot aktivnega življenjskega sloga čim večji populaciji z različnimi tematskimi jadralskimi dogodki in tečaji jadranja."

Več informacij o plovilih Jeanneau pri zastopniuku: Just Perfect Y. C., Celovška 130, 1000 Ljubljana, +386 51 604 395, www.justperfect.si