Yamaha WaveRunner

Tehnologija vodnih plovil, ki ji zaupajo povsod po svetu!

Vodni skuterji WaveRunner zaradi svoje zanesljivosti in vsesplošne zmogljivosti uživajo sloves vodilnih plovil, ki so si ga prislužili v preteklih letih. Z revolucionarnim razvojem učinkovite 4-taktne tehnologije je Yamaha bila vedno na čelu.

Kakšen je rezultat? Prekašali so vsa druga plovila.

Yamahini modeli se ponašajo z vrhunsko inovativno zasnovo, tehnologijo in izdelavo, saj so opremljeni z revolucionarnim sistemom RiDE, lahkim trupom iz materiala NanoXcel2® ter 4-taktnim motorjem s prostornino 1812 cm3 in turbopolnilnikom.
Ker so pozorni tudi na najmanjše podrobnosti in poskrbijo za kakovostno izdelavo, so k temu paketu dodali še razkošje. Rezultat tega pa je čarobna zmes zmogljivosti in udobja, ki je primerna tako za križarjenja kot športne aktivnosti.

PREDNOSTI YAMAHA VODNIH SKUTERJEV

Visokozmogljiv 3-valjni motor TR-1 s prostornino 1049 cm3
Manjše modele poganja visokozmogljiva različica inovativnega 3-valjnega motorja TR-1 s prostornino 1049 cm3. Ta kompakten in lahek motor daje vse od sebe, omogoča živahne pospeške ter veliko moči pri visokih vrtljajih, poleg tega pa je zanesljiv in varčen. Majhna teža tega motorja pripomore k odličnemu upravljanju, okretnosti in ravnotežju.

1812 cm3 motor SVHO (Super Vortex High Output) s turbopolnilnikom
Večje modele poganja ta izjemen motor, ki proizvaja enakomerno in prilagodljivo moč, odlikujejo pa ga tudi izredno učinkoviti sistemi hlajenja in vsesavanja ter močni notranji deli. Velika, visokopretočna pogonska turbina pripomore k pretvorbi te moči v izjemen pospešek, sistem za elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI) pa poskrbi za gladko in učinkovito izhodno moč.

 MODELE IN BARVE ZA LETO 2018

 

Klik na sliko za ogled cenika! 

NanoXcel2®. Največja moč – najmanjša teža
Edinstven Yamahin material NanoXcel2® je zavidljivih 18 % lažji od revolucionarnega originalnega materiala NanoXcel®, vendar enako trden in močan. Že tako vznemirljiv športni trup skuterja (npr. FX SVHO) je tako veliko lažji, zato so pospeški večji, maksimalna hitrost višja, poraba goriva pa še bolj varčna.

Sistem RiDE (vzvratna vožnja z intuitivnim elektronskim zaviranjem)
Revolucionarni sistem RiDE poskrbi za še več užitkov med vožnjo, saj izboljša samozavest tako začetnikom kot profesionalnim voznikom. Za vožnjo naprej in pospeševanje preprosto povlecite ročico plina na desnem ročaju krmila, za upočasnitev ali vzvratno vožnjo pa povlecite ročico na levem ročaju. Tako preprosto je.

Nadzor plina "Drive-by-Wire"
Yamahin dovršen sistem elektronskega nadzora plina vas bo navdušil s "pametnimi" funkcijami. Tempomat "Cruise-Assist" uporabljajte za nastavitev in ohranjanje določene hitrosti med vožnjo, funkcijo "No Wake" pa za enostavno upravljanje skuterja na območju, kjer je obvezna počasna vožnja. Tu je še elektronska vzvratna prestava z nadzorom števila vrtljajev, ki olajša manevriranje v ozkih predelih.

Daljinsko zaklepanje s funkcijo "Low-RPM Mode™"
Ta inovativni sistem je prvi Yamahin sistem na tem področju. En pritisk na gumb daljinskega upravljalnika vklopi funkcijo "L" (nizki vrtljaji), ki omeji najvišjo hitrost. To je odlično za kontrolirano manevriranje. S pritiskom na drugi gumb onemogočite vžig motorja in preprečite naključni zagon ali nedovoljeno uporabo vodnega skuterja. Tako bo poskrbljeno za vašo varnost in brezskrbnost.

YAMAHA je predstavila modele 2018, ki so v primerjavi z lanskimi modeli tudi cenovno dostopnejši. Pri nekaterih modelih smo lahko opazili nove barvne preobleke, vrača pa se tudi model VX, ki bo letos v zanimivi zeleni barvni različici.
Modeli so že dobavljivi - svojo ponudbo pa lahko pridobite na naslednji povezavi: ŽELIM PONUDBO