MP BOATS, charter, salona, Split, Kaštela

MP Boats je podjetje, ki se ukvarja z izposojo plovil. Imajo lastno floto plovil in številne partnerje, zato lahko ugodijo vsako vašo še tako zapleteno željo.  

MP Boats je čarter podjetje. Njihova baza je v marini v Kaštelih, na severovzhodni obali Kaštelskega zaliva, na pol poti med prelepima dalmatinskima mestoma Splitom in Trogirjem.

Marino Kaštela od slabih vremenskih razmer ščiti hrib Kozjak, polotok Marjan in otok Čiovo, ter s svojim položajem in bližino splitskega letališča, ki je oddaljen vsega 7 km od marine, ter bližino dalmatinskih otokov Brača, Hvara, Šolte, Visa… ustvarja odlično izbiro za začetek dopusta in križarjenja.

Če potrebujete pomoč pri izbiri povila za vaš dopust, se obrnite na MP Boats in priskočili vam bodo na pomoč, ter vam pomagali najti jadrnico, motorno barko, katamaran ali luksuzno jahto iz njihove flote ali partnerske. Potrudili se bodo, da bo plovilo zadovoljilo vse vaše potrebe in želje, da bo cena ugodna in vaš dopust enkratno in nepozabno doživetje.

Flota plovil MP Boats je zelo dobro vzdrževana. Trudijo se da je najem plovila pri njih na najvišji ravni. Plovila so vedno čista, na krovu je veliko inventarja, zaradi česar na dopustu, ne boste pogrešali prav ničesar. Kljub temu, da je flota plovil vsako leto posebej skrbno pripravljena pred sezono, je verjetnost kakršnih koli okvar na plovilih med sezono zelo majhna. Ker pa vsi navtiki vemo, da na morju ne moremo predvideti vsega, bo za vašo varnost poskrbele njihova tehnična pomoč na kopnem in na morju. V vsaki situaciji  vam bodo pomagali s koristnim nasvetom ali informacijo.

Team MP Boats vam je vedno na razpolago tako, da skrb o vsem prepustite njim, saj so tu za vas, vi pa se samo sprostite in uživajte v zasluženem dopustu na morju.

Preverite in jih povprašajte za ponudbo. Za vsa vaša vprašanja je na voljo ga. Tina Milešič, vodja rezervacij, ki je dostopna na vseh spodnjih kontaktih:

MP BOATS – Morske priče j.d.o.o.,  http://www.mpboats.hr/hr/

Tina Milišić, Booking manager, Gsm: +385 91 37 44 218, booking@mpboats.hr (rezervacije)

Marina Kaštela, Kaštel Gomilica, Franje Tuđmana 213, 21213 Kaštel Gomilica

 

Dve izjemni plovili iz njihove ponudbe, ki jih lahko rezervirate direktno pri operaterju (brez posrednikov):

 

Salona 42 (3 kabine)

MP BOATS, charter, salona45, Split, Kaštela
Pošlji povpraševanje!

Salona 42 (3 kabine)

MP BOATS, charter, salona45, Split, Kaštela
Pošlji povpraševanje!