Najem gumenjaka NAVINS

Ste razmišljali o dopustu z gumijastim čolnom? To je prava odločitev za vse, ki uživate v raziskovanju nedostopnih morskih kotičkov, divjih plaž in imate radi mir ter svobodo.

Počitnikovanje z gumijastim čolnom vam omogoča vse to, potrebna je le pravilna izbira čolna ter opravljen izpit za vodenje čolna. Ko izbirate med različno zmogljivimi čolni, je pomembno predvsem to, da se odločite, kaj si želite in kako dolge so vaše načrtovane poti. Le tako se boste lahko odločili za čoln, ki bo za vas primeren.

Pri uporabi čolna, je pomembno, da poznamo pravila varne vožnje, spremljamo vremenske razmere in da si zagotovimo čoln, ki ima mehansko zaščito pred soncem, t.i. tendo, da je čoln tehnično brezhiben in ima v ceno vključene reševalne jopiče ter varnostno opremo (signalne rakete,…). Le tako vam bo vožnja v užitek in sprostitev in raziskali boste lahko nedostopne kotičke, ki jih z vožnjo z avtomobilom, ne boste videli. Vi in vaša družina ali prijatelji boste lahko uživali v samotnih zalivčkih, se odpeljali na sosednji otok na obisk k prijateljem ali uživali v vodnih športih.

V kolikor ste ljubitelji dobre zabave in adrenalina, vam gumijast čoln z najemom 'povštrov' ali 'banan' (različni modeli vodnih blazin), vodnih smuči in drugih pripomočkov za vodne športe, omogoča dobro zabavo in krepitev mišic. Tisti, ki so raje bliže obali,  lahko v paketu najamejo tudi sup in z njim uživajo bliže obali in nedostopnih kotičkih obale.

Z najemom gumijastega čolna lahko popestrite vaš dopust, raziščete neznane kotičke, razvajate sebe in družino, se neizmerno zabavate in spoznate delček sebe.

Uživajte z vetrom v laseh in obiščite spletno stran navins.si!

Najem gumenjaka NAVINS

Dodatna oprema

Najem gumenjaka NAVINS