Če v času poletnih dopustov radi preživljate svoj čas v senci borovcev in poležavate na njihovih iglicah - potem ne berite naprej!

V kolikor pa pogrešate vznemirjenje in adrenalin je članek popolnoma pisan na vašo kožo.
Vendar, najprej vprašanje. Kaj sploh pričakujete od vodnega skuterja? Če vam je pomembno velika moč, surov in eksploziven pospešek, gladka in gospodarna plovba, boste svoje iskanje hitro ustavili in si spodaj ogledali modele 2018 YAMAHA vodnih skuterjev, ki so bili v prejšnjem tednu premierno predstavljeni na sejmu navtike v Zagrebu.

Sejma se je udeležilo tudi slovensko podjetje Moto - Nautika (uradni zastopnik in prodajalec vodnih skuterjev Yamaha), njihove foto utrinke pa si lahko ogledate v spodnji galeriji.

YAMAHA je predstavila modele 2018, ki so v primerjavi z lanskimi modeli tudi cenovno dostopnejši. Pri nekaterih modelih smo lahko opazili nove barvne preobleke, vrača pa se tudi model VX, ki bo letos v zanimivi zeleni barvni različici.
Modeli so že dobavljivi - svojo ponudbo pa lahko pridobite na naslednji povezavi: ŽELIM PONUDBO

DODATNA PONUDBA

Da pa se odpeljete pripravljeni na vodne dogodivščine vam v primeru nakupa vodnega skuterja, NULTI servis motorja opravijo GRATIS. Po želji v vašem imenu uredijo tudi registracijo skuterja, izdelajo vam registracijsko nalepko za vaš skuter, uredijo zavarovanje pri katerem lahko privarčujete do -50%, ter uredijo ustrezno garancijo za nakup. Poleg vsega pa si lahko tudi izberete primerno prikolico, h kateri spada tudi ustrezen tehnični pregled.

Ne zamudite izjemne priložnosti za nakup novih modelov 2018 >> info@moto-nautika.com | +386(0)2 629 04 00

Več na: www.moto-nautika.com