Milijarder iz Združenih arabskih emiratov je priplul v Dubrovnik, kjer se je želel zabavati, ko pa je prejel račun za 50.000 EUR, ga ni hotel plačati.

Sin šejka Združenih arabskih emiratov, Hamaden bin Zajed Al Nahijan, je priplul v Dubrovnik s svojo 141 m dolgo jahto. Večer je v svoji družbi preživel v znanem nočnem lokalu v starem mestnem jedru. Ko je prejel račun, ki je znašal neverjetnih 50.000 EUR, ga ni hotel plačati.

Po navedbah Dubrovniškega dnevnika je šejk naročal pijačo za številna dekleta v lokalu. Seveda jim ni naročal poceni pijače, temveč drag šampanjec. Čez noč so popili na litre alkohola, zjutraj pa jih je presenetil račun v višini 50.000 EUR. Šejk s svojim osebjem je zavrnil plačilo računa. Strinjali so se le s plačilom dela računa, ki se je nanašal zgolj na pijačo, ki so jo popili sami. Pijače, ki so jo naročali številnim dekletom, pa niso hoteli plačati. V prepir so se vmešali varnostniki in nato še policija. Mlajšega moškega in spremstvo nekaterih deklet so odpeljali na policijo. Po streznitvi so premožni gostje priznali, da so pijačo res naročili in popili, ter plačali račun v višini 375.000 HRK.

Foto: Youtube Yacht YAS - prnscr