Hišni Sejem

Ste pripravljeni na izjemno navtično izkušnjo, ki je ne boste želeli zamuditi? Moto-Nautika, vodilni ponudnik plovil in navtične opreme v Sloveniji, z velikim veseljem napoveduje Hišni sejem plovil 2024! Ta ekskluzivni dogodek bo potekal od 5. do 7. septembra 2024 v našem prodajnem salonu v Miklavžu na Dravskem polju. V teh treh dneh boste lahko uživali v izjemnih popustih, ekskluzivnih ponudbah in edinstvenem navtičnem vzdušju.

Zakaj ne smete zamuditi tega dogodka?

Hišni sejem plovil v Moto-Nautiki je priložnost, ki je enostavno ne smete zamuditi. Ne glede na to, ali ste izkušen navtik ali šele začenjate svojo pot v svet navtike, bomo poskrbeli, da boste našli vse, kar potrebujete za svoje navtične sanje. Na sejmu vas čaka široka izbira vrhunskih plovil in opreme po posebej znižanih cenah, ki jih lahko izkoristite le v času dogodka.

Hišni Sejem

Nepremagljive cene za vrhunska plovila

Če razmišljate o nakupu plovila, je Hišni sejem plovil idealna priložnost. Ponujamo vam izjemne popuste na vsa demo plovila, ki so nova, odlično vzdrževana in pripravljena na nove avanture na vodi. Poleg tega boste lahko izkoristili tudi posebne popuste na prednaročila za sezono 2025, kjer bodo na voljo plovila prestižnih znamk, kot so Grand, Ranieri, Zar Formenti, Zar Mini in Sessa Marine. Zagotovite si svoje sanjsko plovilo po izjemni ceni!

Akcije za ljubitelje hitrosti in adrenalina

Hišni Sejem

Za vse ljubitelje hitrosti na vodi smo pripravili posebne akcije na vodne skuterje in izvenkrmne motorje. Vodni skuterji so nepogrešljivi za poletno zabavo, zdaj pa jih lahko dobite po neverjetnih cenah. Ne zamudite tudi priložnosti, da nadgradite svoj plovni park z novim izvenkrmnim motorjem po ugodni ceni.

Posebne ugodnosti na prikolice in navtično opremo

Hišni Sejem

Kakovostna prikolica je ključna za varno transportiranje vašega plovila, in na našem sejmu boste našli izjemne ponudbe na prikolice. Poleg tega boste lahko izkoristili popuste na vso navtično opremo in opremo za vodne športe. Če iščete novo varnostno opremo, navigacijske sisteme ali dodatke za uživanje na vodi, boste pri nas našli vse, kar potrebujete, po izjemno ugodnih cenah.

Vzdušje, ki povezuje navtike

Hišni Sejem

Hišni sejem plovil pri Moto-Nautiki ni le priložnost za ugodne nakupe, temveč tudi dogodek, kjer se boste srečali z ljubitelji navtike, izmenjali izkušnje in delili strast do vode. Sprostite se v prijetnem navtičnem vzdušju in spoznajte naše prijazne strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali pri vseh vaših vprašanjih in nakupih.

Kje in kdaj?

Sejem bo potekal v prodajnem salonu Moto-Nautike na Ptujski cesti 63, Miklavž na Dravskem polju, od 5. do 7. septembra 2024. Vrata bomo imeli odprta vsak dan, v soboto pa do 13. ure, kar vam omogoča dovolj časa, da si ogledate celotno ponudbo.

Povabilo za vse navtične navdušence

Ne glede na to, ali ste izkušen navtik ali šele začenjate svojo pot, vas vabimo, da se nam pridružite na Hišnem sejmu plovil 2024. To je edinstvena priložnost, da si zagotovite vse, kar potrebujete za nepozabne navtične dogodivščine, po cenah, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

Moto-Nautika je sinonim za kakovost, zanesljivost in strast do navtike. Zato ne zamudite te priložnosti in se pridružite našemu dogodku, ki vas bo navdihnil ter vam omogočil, da svojo ljubezen do vode izkoristite na najboljši možni način.

Veselimo se vaše prisotnosti in se že pripravljamo na to, da vas navdušimo s številnimi presenečenji!

Moto-Nautika – vaš zvesti partner za nepozabne navtične izkušnje!

Našo ponudbo si lahko ogledate tukaj: https://moto-nautika.com/

Zaloga plovil, ki so dobavljive takoj je tukaj: https://moto-nautika.com/navtika/aktualna-zaloga-plovil/

Spletna trgovina z navtično opremo in izdelki za vodne športe pa je tukaj:  https://www.motonautika-shop.com/

 

PRODAJA VOZIL IN PLOVIL