Moto-nautika

V petek se je svečano odprl največji navtični salon v Sloveniji.

V Miklavžu pri Mariboru se je v petek odprl največji navtični salon v Sloveniji. Ob 18.00 uri sta lastnika Lea in Zoran Resnik, simbolno prerezala trak in odprla vrata modernega navtično motociklističnega centra in na ogled povabila več sto glavo množico obiskovalcev.

Slavnostne otvoritve salona sta se udeležila tudi predstavnik Yamaha Delta Team Krško in mariborski župan g. Andrej Fištravec. Ker je Yamaha pomemben partner podjetja Moto Nautika, so priložnost izkoristili tudi za predstavitev revolucionarnega vozila Yamaha Niken, s katerim se je v salon pripeljal Simon Marčič, slovenski udeleženec relija Paris-Dakar.

O podjetju Moto Nautika

Podjetje Moto Nautika je mlado podjetje. Lata 2004 so pričeli kot servis, ki pa je kmalu prerasel svoje okvire. Že po štirih letih so dejavnost dopolnili s prodajnim salonom, ki je takrat meril »skromnih« 1000 m2. Podpisali so partnersko pogodbo z eminentno znamko Yamaha in postali prodajni in servisni center za celotni navtični in motociklistični program Japonskega proizvajalca. Leta 2011 so dejavnost dopolnili s prodajo gumenjakov Grand za slovensko tržišče, do danes pa pridobili zastopstvo za vse države bivše Jugoslavije vse od Slovenije do Albanije. Leta 2016 so svoj prodajni program razširili z italijanskimi plovili Ranieri International. Plovila uspešno tržijo tako na slovenskem, kot tudi na hrvaškem in srbskem trgu. 28. september 2018 je izjemno pomemben datum v zgodovini podjetja. Pred točno 10 leti so odprli prvi prodajno servisni salon. Po skupno 15 letih delovanja pa so odprli nov salon, ki je trikrat večji od prvotnega. Ima kar 3000 m2 pokritih razstavnih površin.

O salonu

Distribucijski center (3000m2) se razprostira v treh etažah. Večji in glavni del se nahaja v srednji etaži, ki bo deloval kot osrčje navtičnega dela. Skozi celotno leto, boste obiskovalci imeli možnost ogleda več kot 100 plovil na zalogi. Kot generalni uvoznik za plovila Ranieri International in gumenjake GRAND, se bomo osredotočali tudi na distribucijo plovil v države bivše Jugoslavije, s centralnim skladiščem v Miklavžu pri Mariboru. V srednji etaži bodo med drugim tudi na svoj račun prišli ljubitelji blagovne znamke Yamaha, saj kot pooblaščen

prodajalec in serviser, nudijo na ogled celotni prodajni program (vodni skuterji, izvenkrmni motorji, motorna kolesa, scooterji, ipd.). To je tudi eden prvih salonov v Evropi, ki ustreza smernicam najhitreje razvijajoče blagovne znamke – Yamaha.

Celoten koncept centra je zasnovan tako, da se stranke počutijo udobno in domače. Poskrbljeno je za vse člane družine, posebej tudi za najmlajše raziskovalce moto-navtičnega sveta, medtem ko lahko starši kvalitetno namenite svoj čas izbiri pravega plovila oz. vozila. Na ogled so skoraj vsa plovila in vozila iz prodajne ponudbe, kar pomeni da lahko zagotovo najdete primerno izbiro ali rešitev, ki vam najbolj ustreza.

Ker želijo svojim obiskovalcem in strankam ponuditi vse na enem mestu, so v celotni zgornji etaži pripravili prostor za:

  • dodatno opremo za vodne športe,
  • dodatno opremo za vaše plovilo,
  • registracija in zavarovanje plovil,
  • najem plovil in dodatne opreme,
  • dodatna moto in motocross oprema.

V zahodnem delu centra ostaja servisni del, ki ga sestavlja ekipa tehnično in strokovno podkovanih serviserjev, ter bo z veseljem in kvalitetno poskrbela za servis oz. vzdrževanje vašega plovila / vozila. Dejavnost bodo dopolnili tudi z zimovanjem plovil. Center je prav tako založen z več kot 10000 rezervnimi deli, za različne blagovne znamke, kar pomeni da servis ni samo kvaliteten, ampak tudi opravljen v najkrajšem možnem času.