Ranieri Cayman 21S, Moto-Nautika

Prejšnji teden je model Cayman 21S uspešno prestal premiero na hrvaških tleh. V primerjavi z drugimi modeli iz palete Ranieri International gumenjakov je razlika slednja: postavitev je enaka, vendar Cayman 21 Sport osvaja s svojo izvedbo. Začne se s premišljeno dvobarvno igro, ki poskrbi za eleganco in prečudovit videz med gibanjem.

Postavitev elementov na plovilu

Velika sprednja sončna ploščad skriva prostorno omarico, premec pa je prave velikosti za vitlo sidra. Centralna konzola je enostavna, racionalno postavljena in dobro premišljena: pušča dovolj prostora za vse elektronske naprave, okvir vetrobrana pa služi tudi kot ročaj za oporo v primeru hitrejše vožnje. Edini način vožnje je seveda v stoječem položaju, voznik se nasloni na sedež, presenečenje pa se skriva spodaj – čeprav ste na čolnu dolžine 6,45 m, se spodaj skriva kabina s štedilnikom, umivalnikom in zložljivo mizo. Zadnja klop se lahko spremeni v sončno ploščad, na obeh straneh motorja pa boste našli stopničko za lažji dostop do vode in teleskopsko lestev.

Za koga je Cayman 21 Sport primeren?

Modeli Cayman so primerni za vse, ki si želijo plovilo od 5,40 m pa vse do 11,70 m. Vendar bo Cayman 21 Sport najbolj primeren za tiste, ki ne potrebujejo dodatnega vozniškega dovoljenja za prevažanje večjega tovora oz. prikolic, saj s primernim vozilom ne presežejo meje maksimalne teže tovora.

Med drugim pa je primeren tudi za vse tiste, ki si želijo atraktiven, edinstven, moderen dizajn, in za vse, ki iščejo vrhunsko raven ergonomije.

 

Prednosti linije Cayman...

Takoj lahko izpostavimo nezahtevno vzdrževanje. Stroški so tako bistveno cenejši, kot pri veliko večjih modelih in plovilih iz drugih kategorij. S Caymanom smo lahko sposobni odpluti tudi na kakšna daljša potovanja. Z nakupom tende, ki spada v dodatno opremo, pa lahko na čolnu preživimo tudi dlje časa. Gumenjak je prav tako primeren za vodne športe, kot je vleka smučarja, tube ipd. 

Široka volanska konzola vam nudi dovolj prostora za dodatne navigacijske elemente, z nekoliko dvignjenim sprednjim delom in sredinsko konzolo vam čoln da občutek, da je sprednji del ločen in s tem nudi tudi veliko prostora za sončenje na sprednji ploščadi.

Vsi čolni so testirani in preizkušeni v najtežjih vremenskih razmerah.

Cayman 21 Sport si lahko ogledate v živo v salonu…

… podjetja Moto-Nautika, d. o. o., v Miklavžu na Dravskem polju. Podjetje vam obenem za razstavljene produkte nudi kompletno mednarodno garancijo na vse rekreativne modele, tako da lahko brezskrbno uživate v svojem čolnu z maksimalnim zagotovilom zadovoljstva tudi po nakupu. Obenem pa vam nudi kar do 5 let jamstva na vaše plovilo!

Poleg razstavljenega modela CAYMAN 21 Sport si lahko ogledate tudi druge modele iz linij SUNDECK in OPEN LINE. Z drug ponudbo vred pa vas čaka ogled več kot 100 plovil, ki so na zalogi.

VIDEO

CAYMAN 21 SPORT – ZALOGA

Redna cena: 33.666€

Akcijska cena do konca meseca februar: 29.626€

V ceno je vključena dodatna oprema:
- Bimini tenda
- RollBar – lok
- Umivalnik z rezervoarjem za vodo
- Zložljiva mizica
- Zadnja sončna ploščad z blazinami
- Črn pokrov za umivalnik

Več informacij o gumenjaku: http://marine.moto-nautika.com/ranieri-cayman-21-sport

PRIDOBITEV PONUDBE

Za več informacij ali dodatnih vprašanj, lahko kontaktirate svetovalce v podjetju MOTO-NAUTIKA (generalni uvoznik za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo), preko email-a ali kontaktnih številk.

Email: info@moto-nautika.com;  Telefon: 00386 (0)2 629 04 00; Mobitel: 00386(0)31 386 951