Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

 1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
 2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
 3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
 4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Marion 560 Sundeck, Bravo International

Marion 560 Sundeck je nov model iz ladjedelnice Marion. Moderne oblike, kakovostna izdelava in praktičnost so odlike, po katerih ga bomo nemudoma prepoznali.

Plovila iz ladjedelnice Marion veljajo za najkakovostnejša plovila v svojem razredu. Izdelana so za plovbo v nemirnem morju, zato so izdelana izjemno kompaktno, trdno in kakovostno. Trup je grajen v obliki globokega V. Zato zagotavlja izjemno udobno plovbo v valovitem morju, izjemno okretnost in stabilnost.

Zunanjost

Novinec prihaja iz serije Sundeck. Že samo ime pove, da je namenjen udobnemu poležavanju pod soncem. Krov v premcu je visok in se razteza čez celotno širino ter vse od sidrnega predala do komandne konzole. Na njem je nameščena udobna blazina. Prostora je dovolj za udobno poležavanje dveh ali treh oseb. Komandna konzola je nameščena v levem delu plovila. Desno od nje sta dve stopnici, ki omogočata enostaven prehod med premcem in krmo. Krmarjevo mesto je na sredini plovila oziroma v desnem delu komandne konzole. V levem so namreč vrata, skozi katera vstopamo v podpalubje. Ker je krov na premcu v celoti dvignjen, je pod njim velik prostor oziroma majhna kabina. V njej je ležišče, na katerem lahko brez težav prespita dve odrasli osebi in dva otroka. Kljub temu da plovilo v dolžino meri zgolj 5,6 m, je prostornost kabine primerljiva s plovili, ki v dolžino merijo meter več.

Krmarju je namenjen moderen udoben sedež, serijsko oblazinjen z posebnim, vzdržljivim materialom nove generacije, imenovanim "Diamante". Ima pregiben prednji del sedala in omogoča izjemno udobno plovbo tako sede kot stoje. Za preostalo posadko je široka klop na krmi. Razteza se čez celotno širino plovila in je dovolj prostorna za 3 ali celo 4 osebe.

Plovilo je namenjeno namestitvi zunajkrmnega motorja moči do 140 KM. Na levem in desnem boku sta dve majhni kopalni ploščadi. Na levi so nameščene zložljive stopnice za enostaven dostop do vode.

Marion 560 Sundeck je izjemno plovilo. Namenjeno je za dnevne izlete v priljubljene zalive, v primeru manjše posadke pa je primeren tudi za krajša križarjenja. Udobna namestitev v kabini bo spremenila način preživljanja dopusta. V najlepših večernih trenutkih vam ne bo treba dvigniti sidra in odpluti. Ostali boste lahko v zalivu, prenočili na suhem in se prebudili ob sončnem vzhodu. Kaj več bi si lahko še želeli.

Tehnični podatki:

 • Dolžina plovila: 5,60 m
 • Širina plovila: 2,35 m
 • Ugrez: 0,30 m
 • Teža plovila (brez motorja): 650 kg
 • Moč motorja (max): 140 km
 • Število oseb: 6
 • Kategorija: C
 • Dolžina noge motorja: L

Cena plovila: od 11.900 (cena je z DDV)

Več informacij o plovilu Marion 560 Sundeck pri slovenskem uvozniku Bravo International, d.o.o.

Komentarji