Marina Palmižana

Sv. Klement

Gostilna

Podatki

GPS 43° 9' N , 16° 23' E
Tel. + 385 (0)91 738 00 10
e-mail erika.rakar@gmail.com
Kraj Sv. Klement - Pakleni otoki
Naslov Palmižana

Info

Restavracija Marina Palmižana leži v zalivu Palmižana, na otoku Sv. Klement, kjer se nahaja tudi marina. Restavracija je dvignjena v gozdiček nad samo marino in nudi enkraten ambient, ki se zlije z okolico. Plovilo je možno privezati v marini, ki je dobro zaščitena pred vsemi vetrovi, je pa nekoliko dražja v poletni sezoni.

Info

Restavracija deluje že od zgodnjih jutranjih ur. Za tiste najbolj zgodnje svoja vrata odprejo že ob 7.00. Od odprtja do 12.00 ure nudijo različne zajtrke. Vedno so na voljo jajca v različnih oblikah (na oko, s šunko,...), pršut, salame, sire, svežo zelenjavo in sadje. Med 12. in 16. uro so na voljo kosila. Kosila so odvisna od dnevne ponudbe, vedno pa so na voljo solate s škampi ali tuno, lignji na različne načine, različni zrezki, file kovača in ostalih plemenitih rib. Za bolj zahtevne pa je na voljo tudi "A la Cart" ponudba. V večernih urah pa bodo z veseljem ponudili najbolj zahtevne jedi. Od ponedeljka do četrtka se peče sveža jagnjetina na žaru, hobotnica iz podpeke, teletina in odojek, dnevno sveža riba, ki je bila ulovljena v bližini Paklenih otokov, različne jedi s tartufi in za zaključek še različne sladice.

Info

Postrežba v restavraciji je profesionalna in osebje je vedno prijazno. Kljub običajnim poletnim navalom so kos svojemu delu, tako da boste hitro in kvalitetno postreženi.

Info

Cena hrane v restavraciji je primerna ponudbi in ne izstopa med restavracijami z enako kvaliteto ponudbe. Zavedati se moramo, da so možnosti na otoku omejene in je potrebno vse pripeljati iz mesta Hvara oziroma celine. Gostilna je odprta le med turistično sezono, ko je odprta tudi sama marina v zalivu.

Vreme

Danes

  • voz

Jutri

  • voz

Sobota

  • voz

V bližini

Ocena
4

Lega 4.6
Ponudba 4
Hrana 3.9
Postrežba 4
Cena 3.5

Komentarji