Na prodajnih policah februarska številka Val navtike!

V leto 2014 smo na navtičnem področju zakorakali s polno paro. Sejem v Dusseldorfu, ki smo ga obiskali - in o njem tudi poročamo - je bil živ in obetaven. Poleg testov plovil in predstavitev novosti za leto 2014, smo se v februarski številki revije pogovarjali s potapljačem Samom Jerankom, ki je na zadnjem mednarodnem tekmovanju na Bahamih postavil kar dva državna rekorda.

V novi rubriki " Predstavljamo klube in društva" smo ob 20. letnici vzeli pod drobnogled Jadralni klub Novo mesto. V novem navtičnem letu, ki je pred vami, si boste morda zaželeli, da bi ne le v svojem lastnem, temveč tudi svetovnem merilu premaknili meje mogočega na področju jadranja, potaplanja, deskanja - za vas smo pobrskali za tistimi, ki so trenutno zapisani v Guinnessovo knjigo rekordov.

In tokrat še darilo za vse Valove bralce - Yamaha Delta Team Krško vsem bralcem revije Val navtika podarja brezplačno vstopnico za ogled sejma v Zagrebu. Vse kar morate storiti je, da pošljete svoje podatke na info@yamaha-motor.si in pošljejo vam vstopnico! Prijetno branje!