Zadnje iz eTrgovine

34.90€

888 pristanov in zalivov, sedaj v barvah in z novimi, dopolnjenimi podatki. Knjiga je prenovljena in tekoče ažurirana za leto 2018. V njej so prikazani detajli zalivov in pristanišč s kratkimi opisi in oznakami za možnost priveza ter simboli za nevarne, ali pa neugodne vetrove, ki povzročijo na privezu samo neprijetno bibavico. V njem je tudi obilo ostalih uporabnih podatkov, kot so podatki o odpiralnih časih na bencinskih črpalkah, vse pomembne telefonske številke (kapitanij, marin zdravstvenih domov, …..) 

O knjigi:

  • izdaja: 6. dopolnjena izdaja
  • avtor: Karl-H. Bestandig
  • slovenska izdaja: Gorazd Cizej
  • strani: 120
888 pristanov in zalivov

Zadnji video

Novi Prins 570 Open je večji brat priljubljenega modela Prins 475 Open. To pomeni sveže in moderne oblikovne poteze in prepričljive plovne lastnosti, ki so značilne za plovila iz družine Prins.

Novinec dokončno prepriča s ponudbo prostora in z lahkoto popelje družbo do 7 ljudi z vso potrebno prtljago na prijeten dan dopustniških užitkov na morju. Sedežne površine v premcu je mogoče zapolniti z blazinami in premec spremeniti v veliko sončno ploščad za poležavanje na soncu, saj širina plovila znaša 2,35 m. Krmarska konzola je široka in nudi zavetje potnikom na krmarski klopi in zadnji klopi, na plovilu pa je dovolj tudi shranjevalnih prostorov.

Največja dovoljena moč motorja znaša 115 KS, s čimer Prins 570 Open postane plovilo, idealno tudi za vodne športe ter zabavo. Novinec je že na ogled v salonu podjetja As boats iz Frama.

Več informacij pri zastopniku, podjetju AS Boats, Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, Slovenija, t: +386 2 608 41 41, e: info@as-boats.si, www.as-boats.si

Komentarji