Podjetje Carver ja predstavilo svoje najnovejše plovilo Carver 43 Coupe. Dvokabinska različica je kombinacija izjemnega udobja, modernega oblikovanja in izjemnih plovnih lastnosti.

Nova motorna jahta iz podjetja Carver ima dve prostorni sobi. Lastniška v premcu je oblikovana še posebej razkošno. Ima dvojno ležišče in svojo lastno kopalnico. Okrog postelje je dovolj prostora za enostaven dostop, v bokih pa številne omare za hranjenje tudi večje količine garderobe. Primerno je odmerjen tudi prostor za lastniško kopalnico, ki ima ločeno kabino za tuširanje. Kopalnica za goste je nekoliko manjša vendar še vedno dovolj prostorna. Soba za goste ima dve postelji, ki ju lahko združimo v dvojno posteljo.

Celoten krov je izveden v enem nivoju in zato omogoča izjemno enostaven prehod med vsemi deli plovila. V salonu je prostor za krmarja, za njim pa velika sedežna garnitura z mizo, za katero bo enostavno obedovalo šest oseb. Če mizo spustimo, lahko sedežna garnitura postane postelje za dve osebi. Na plovilu lahko tako udobno prespi šest oseb. V levem delu salona je kuhinja z dvojnim koritom, štedilnikom in mikrovalovno pečico. Pri oblikovanju salona so ubrali novo filozofijo. Z velikimi steklenimi površinami so zagotovili panoramski pogled v vseh smereh. Velika steklena vrata ločijo salon od krme plovila. Če jih razpremo, združimo krmo in salom plovila v enkraten, prostoren bivalni prostor. Salon ima električen steklen strop, na krmi pa je prostorna kopalna ploščad za enostaven dostop do vode.

S sodobnim oblikovanjem trupa so zagotovili zelo mirno plovbo v vseh vremenskih pogojih od mirnega morja do močno vzvalovanega. Bivanje na plovilu bo za celotno družino in vse goste vedno posebno doživetje.

Tehnične lastnosti: Carver 43 Coupe

Dolžina čez vse: 12.8 m
Širina: 4.21 m
Motorji: 2 x Cummins 6,7 l 380 KM diesel
Ugrez: 1.09 m
Teža: 10,954 kg (s standardnimi motorji)
Višina nad vodno linijo: 3.3 m (brez radarskega loka)
Rezervoar za gorivo: 1,324 l
Rezervoar za vodo: 495 l
Rezervoar za fekalije: 264 l
Višina v kabini: 2.03 m
Ležišča: 6

Fotogalerija:

Več informacij pri zastopniku, podjetju AS Boats, Turnerjeva ulica 2, 2313 Fram, Slovenija, t: +386 2 608 41 41, e: info@as-boats.si, www.as-boats.si