Če čarobnosti plovbe z gumenjakom sami še niste doživeli, ste jo morda začutili v načinu, kako vaši prijatelji ali znanci pripovedujejo o svojih morskih dogodivščinah.

Neskončne vodne površine zavzemajo tri četrtine zemeljske površine in nič nenavadnega ni, da v nas vzbujajo takšno navdušenje. Nihče, ki je kadarkoli plul proti horizontu, ne more trditi, da trenutki, preživeti na morju, jezeru, ali reki niso dogodivščina prav posebne vrste. V primeru da ste se je nalezli in bi se želeli z vašimi najbližjimi podati na nepozabno druženje na vodi, vam pri podjetju Moto-nautika rade volje priskočijo na pomoč z ugodnim potrošniškim kreditom.

Zato obiščite Moto-nautiko in si oglejte posezonsko akcijo vseh plovil iz zaloge! Izkoristite 10% prihranek za nakup novega plovila z dodatno opremo ali privarčujte -20% na testni model iz linije golden line!

Ker razumejo posebnosti morskih dogodivščin ter vse, kar sodi zraven, so zato na vašo željo znesek kredita pripravljeni povečati še za par vodnih smuči, tubo, potapljaško opremo ali prikolico za prevoz vaše nove pridobitve.

Spletna trgovina: www.motonautika-shop.com
Za več informacij oziroma ponudbo, obiščite spletno stran: www.grandboats.si, pišite preko emaila: prodaja@moto-nautika.com, ali pokličete preko telefona: 02 629 04 00 oz. 031 386 951