Prihajajoči praznični dnevi pomenijo tudi pogostejše obiske trgovin in včasih težavno iskanje ter izbiro ustreznega darila.

Vsak navtični navdušenec se bo zagotovo razveselil z navtiko povezanega darila, za pestro izbiro le teh pa so poskrbeli pri podjetju AS boats iz Frama. Naj bo to okrasni svetilnik z lučko, pepelnik v obliki okna, morda nova tuba za mlajše adrenalinske navdušence, ali pa nova GPS naprava. Raymarinov GPS/fishfinder Dragonfly 4 PRO z navigacijsko karto je tako na voljo že za 425 €. izbira je široka in primerna za vse žepe.

Skozi vse leto v podjetju AS Boats v Framu v svoji navtični trgovini ponujajo tudi bogato izbiro priznanih blagovnih znamk artiklov, potrebnih za brezskrbno preživljanje časa na vašem plovilu, prav tako pa tudi za vzdrževanje in nego plovila. Naj bodo to rezervni deli za večino vgradnih in izvenkrmnih motorjev, olja, filtri, električna oprema in navigacije, bokobrani, vrvi, kozmetika za plovila, pa vse do rešilnih jopičev, smuči, tub ter ostalih pripomočkov za zabavo na vodi, vse je moč najti na enem mestu.

Info:  www.as-boats.si