Zadnje iz eTrgovine

24.99€

V knjigi Mayday je predstavljen izbor najbolj zanimivih in obenem tragičnih pomorskih nesreč, ki segajo od 2. svetovne vojne pa vse do sedanjosti. Vsem zgodbam v knjigi, ki opisujejo nenavadne pomorske avanture: žalostne, drzne, tragične, smešne ali komaj verjetne, je klic na pomoč - MAYDAY skupni imenovalec.

Iz vsebine:

 • Namesto uvoda
 • 117 dni na pragu smrti
 • Anatomija nekega brodoloma
 • Knjiga, ki ne bo napisana
 • Cena slave
 • Poročilo gospoda Roba Widdringtona, prvega častnika ameriške raziskovalne ladje Roger Rewelle
 • Ledena krsta
 • Panika v Sredozemlju
 • Dvakrat okoli Rta Horn
 • Torpedo - made in Germany
 • Morje z napako
 • Havenly tweens
 • Vihar viharjev - po dogodku posnet tudi film The perfect storm
 • Nori Viking na Antarktiki

Avtor Jože Mušič, mojster fotografije in filmar, jadralec, popotnik, vsestranski športnik in prvi Slovenec, ki je objadral svet. Je avtor in prevajalec številnih fotomonografij in potopisov: Melodije vetra, Zlati valovi, Dolga pot čez oceane ... 

Odlomek (117 dni na pragu smrti):

Dnevi so prešli v tedne, tedni v mesece, borba za preživetje je zahtevala vedno več napora. Napihljivi splav, ki jima je nudil edino zaščito, je razpadal, neprestano je bilo treba izmetavati vodo in črpati zrak. V dveh hudih viharjih sta izgubila streho nad splavom, kompas in nekaj plastenk z vodo; zbolela sta, dobila hude sončne opekline po telesu, zaradi slane vode pa boleče izpuščaje po koži. Podhranjena in dehidrirana sta se komaj še premikala. V štirih mesecih je plulo mimo sedem ladij, ne da bi ju kdo opazil. Bil je 117 dan.

Cena v prednaročilu: 19,99 EUR (do 1.4.2020)

Cena po izidu: 24,99 EUR

Darilo ob naročilu za prvih 30 kupcev – MOLITEV PRED PLOVBO (Joža Horvat).

Jože Mušič: MAYDAY

Zadnji video

Če v času dopusta med poležavanjem na iglicah borovcev pogrešate vznemirjenje, potem vstopite v svet vodnih skuterjev. V prodajnem salonu Moto-Nautike vam nudijo največjo ponudbo vodnih skuterjev v SLOVENIJI!

Vendar, najprej vprašanje. Kaj sploh pričakujete od vodnega skuterja? Če vam je pomembno velika moč, surov in eksploziven pospešek, gladka in gospodarna plovba, boste svoje iskanje hitro ustavili in obiskali največji prodajno servisni center Moto-Nautika, ki je uradni zastopnik in prodajalec vodnih skuterjev Yamaha. Podjetje je specializirano za prodajo, vzdrževanje, popravila, zimovanje plovil in prodajo dodatne navtične opreme. Poleg nakupa novega vodnega skuterja ali čolna, so vam skozi celotno leto na voljo tudi rabljena plovila.

ODKUP VODNEGA SKUTERJA

V kolikor imate vodni skuter, ali želite staro zamenjati za novo - pokličite na 031 386 951 ali 02 629 04 00. Z strokovnimi svetovalci, boste skupaj preverili ponudbo, pregledali vodni skuter in poiskali najboljšo možno rešitev za vas. Vse ponudbe lahko tudi pošljete na email: prodaja@moto-nautika.com. V poslanem emailu čimbolj opišite stanje, ohranjenost, starost, specifikacije, ipd., ter priložite minimalno 3 slike.

FINANCIRANJE VODNEGA SKUTERJA

Ker si v podjetju prizadevajo, da svoje sanje čimbolj približajo realnosti, vam nudijo več načinov financiranja. Spodaj si lahko ogledate primer nakupa / financiranja vodnega skuterja YAMAHA VX CRUISER®, letnik 2005.

YAMAHA VX CRUISER® Informativni izračun potrošniškega kredita

MALOPRODAJNA CENA: 5,000€
Skupni znesek kredita: 5,202,70 €
Mesečna anuiteta: 98,90€
Odplačilna doba: 60 mesecev

Izračun je zgolj informativen ter nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Ob nakupu si lahko na istem mestu uredite registracijo plovila in najugodnejše zavarovanje v sodelovanju z Zavarovalnico Maribor." - "Ob nakupu rabljenega vodnega skuterja prejmete jamstvo z garancijo!" - "ZBIRANJE NAROČIL za modele 2016 >> info@moto-nautika.com

Prodajno-servisni center najdete na Ptujski cesti 63, v Miklavžu na Dravskem polju, ki je samo streljaj oddaljen od centra Maribora. Dosegljivi so preko telefonske številke - 02 629 04 00 / 031 386 951 ali preko email sporočil: info@moto-nautika.com.

V mesecu januarju poteka tudi akcijsko znižanje navtične dodatne opreme blagovnih znamk JOBE in DEVOCEAN! Več informacij na http://motonautika-shop.com/

Komentarji