Prvi petek v februarju se je v Ljubljani, v Gostilni Na gradu, odvijal družabni dogodek, posvečen začetku delovanja novega ponudnika navtičnih storitev z imenom »TheSailmaster«.

Srečanja se je udeležilo veliko znanih imen, ljubiteljev jadranja in morskih dogodivščin. Med ekipo podjetja in jadralskimi navdušenci smo tako zasledili tudi znanega televizijskega in radijskega voditelja Boštjana Romiha z ženo Laro, blogerko in novinarko Danico Lovenjak, izjemnega dramskega igralca Jurija Součka s soprogo, nepozabno sopranistko Mileno Morača. V sproščenem vzdušju prijetnega grajskega ambienta, ob izbrani kapljici in kulinaričnih dobrotah, je beseda stekla tudi o marsikateri zanimivi izkušnji z morskih valov.

»TheSailmaster« je, kot pravi njegov slogan, »najprijaznejše mesto za najem jadrnic, katamaranov in motornih plovil na Jadranu«. Za blagovno znamko stoji podjetje Eolis d.o.o. iz Ljubljane, ki vsem ljubiteljem morja, jadranja in morskih dogodivščin omogoča enostaven, pregleden dostop do najboljših ponudb vseh vrst plovil, v najkrajšem času in za najnižjo ceno.

Po besedah direktorja družbe Jerneja Kuharja so priprave na zagon podjetja potekale hitro in koordinirano, brez večjih težav. Še največ jih je bilo z imenom blagovne znamke, saj so bile prvotne želje po domačem, slovenskem poimenovanju presežene z ugotovitvijo, da za načrtovano mednarodno širjenje predlagana niso dovolj prepoznavna. Tako je zanjo, na podlagi naklonjenih mnenj iz domačega okolja in pozitivnih odzivov iz tujine, prevladalo ime »TheSailmaster«.

Navtični navdušenci imate sedaj en razlog več, da si na www.thesailmaster.si zagotovite svoje sanjske počitnice.