Pluti, odkrivati, živet .. letošnjo moto že 25. po vrsti - mednarodnega navtičnega sejma v Zagrebu. Eden največjih sejmov na tem območju, odpira svoja vrata 17. februarja 2016 in bo trajal vse do konca tedna.

Tudi letos se bo na sejmu predstavilo ogromno število razstavljavcev iz Hrvaške, Slovenije in ostalih držav. Zagrebški sejem pomeni na Hrvaškem začetek sezone navtičnih sejmov in tako najavi nove trende v navtiki, ki bodo vladali v tekočem letu. Sicer pa je Zagrebški navtični sejem neizogibno zbirališče ne samo domačih, temveč tudi svetovnih proizvajalcev plovil.

Navtični sejem bodo zopet popestrile atraktivne vsebine, med katerimi zagotovo lahko uvrstimo tudi slovensko podjetje in generalnega uvoznika gumenjakov GRAND za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Črno goro - MOTO-NAUTIKO d.o.o.

Kanadski proizvajalec gumenjakov (RiB & zložljivi), se letos še posebej predstavlja z največjim gumenjakom doslej v seriji Golden Line. Na tržišče namreč prihaja kar 8,5 metrski gumenjak , ki zagotovo spada med enega izmed najlepših modelov, ki vključuje GRAND-ove dolgoletne izkušnje in najsodobnejše trende v ladjedelništvu. Izjemna plovnost in vključujoč ogromen rezervoar (300l), kot tudi ogromno število dodatnih elementov, naredi gumenjak G850 čoln, ki je primeren za dolgo plovbo in daljša potovanja.

Na razstavišču pa si bo moč ogledati gumenjake od 2,10m do 5,50m. Cruiser, by-boat, ali preprosto zložljiv gumenjak za v avto ... idealna priložnost, ki je ne smete zamuditi.

Prestolnica Hrvaške je geološko ugodna lokacija in super priložnost za družinski izlet. V primeru da si svoje karte še niste zagotovili - pošljite svoje osebne podatke in naslov na marketing@moto-nautika.com, kjer vam bodo z veseljem poslali brezplačno vstopnico!

Vabljeni!

Več na www.moto-nautika.com