GRAND Golden Line G650 "Black Edition", bo po sejmu navtike v Zagrebu, razstavljen tudi na navtičnem sejmu v Beogradu, Srbija, ki bo potekal od 9.3.2017 do 12.3.2017.

SPLOŠNO O GUMENJAKU

Šestinpolmetrski GRAND-ov čoln je plod lastnega razvoja in kombinacija izjemnega oblikovanja ter odličnih plovnih lastnosti, ki postavljata nove standarde in enkratne funkcije pred konkurenco v vseh pogledih.

Grand Golden Line G650 je napihljiv čoln s trdim dnom iz poliestra, katerega oblikovna značilnost je HSN sistem trupa, ki se razlikuje od običajnih po dvignjenem boku trdnega trupa, na katerega so potem pritrjeni tubusi. Tubusi so črne barve in so premera 55 centimetrov, kar zagotavlja mirno plovbo in ne nazadnje tudi udobno sedenje na tubusih.

IZGLED

G650 je zasnovan na elegantnih linijah s pridihom modernega dizajna. Prav posebej je oblikovano sedišče na krmnem delu v obliki črke U, kar je izjemno na tej dolžini plovila. Sedišče vključuje eno krmno klop in dve stranski sedišči, pod katerimi je ogromno prostora za shranjevanje. Celotno oblazinjenje je v oranžno sivi kombinaciji, kar daje gumenjaku še posebej atraktiven videz.

Skupaj kar 700 litrov prostornine, kjer lahko spravimo »wake« ali par smuči. Povezano sedišče se spremeni v veliko ležišče in površino za sončenje ali, z dodano mizo, v praktično mesto za obedovanje.

Razširjena krma je elegantno oblikovana in ima vgrajeni dve sodobni prijemali za vleko smučarja ali »wakea« in dve kopalni ploščadi, od katerih je ena opremljena z lestvijo. Robustno izdelan antenski lok iz nerjavečega jekla ima dvojno funkcijo. Nanj lahko pripnemo vrv za smučarja ali »wake borderja«, ali pa ga preprosto uporabimo za namestitev navigacijskih luči, anten, hupe, zvočnikov in podobnega.

Notranjost je kvalitetno obdelana in pobarvana v črno barvo. Osrednji prostor zapolnjuje centralno postavljena konzola, ki ima na prednji strani pod vetrobranskim steklom dodatno klop, ki jo lahko s ploščo in dodatno blazino povežemo s prednjo klopjo v veliko sončno ploščad. Zanimiv je detajl močne ograje okoli sončne ploščadi, ki koristi tako za oprijem, kot za vezanje bokobranov. Krmni del sestavlja krmarska klop, ki sega čez celo širino kokpita in pod katero se nahaja še en skladiščni prostor. Krmarjev prostor se nahaja na levi strani konzole, kjer je krmilno kolo in na njegovi desni komandna ročica izvenkrmnega motorja.

Armaturna plošča je postavljena pod pravim kotom pod vetrobranskim steklom in omogoča vgradnjo GPS ploterja ob standardnih merilcih motornih vrednosti, hitrosti in globine.

ZA KOGA JE PRIMEREN GOLDEN LINE G650?

Za vse, ki želijo plovilo od 5 m do 8,50 m dolžine.
Za vse, ki želijo atraktiven, edinstven in moderen dizajn.
Za vse, ki iščejo sodoben dizajn in vrhunsko raven ergonomije.
Ponuja veliko prostora v notranjosti čolna
Sposobnost za daljša potovanja (izjemna plovnost, vgrajeni rezervoarji za gorivo, sistem za spiranje).
Doseže tudi od 80km/h (G500) in več pri večjih modelih.
Nudi ogromno suhih odlagalnih prostorov, ki jih lahko popolnoma zapremo.
Dovolj široka krmarska konzola, na katero lahko pritrdimo veliko navigacijskih instrumentov (GPS naprave, števci, radio, kompas, zvočniki, razni drugi priključki).
Športen izgled.
Možnost večjega število barvnih kombinacij, za vse ki želite odstopati od klasike.
Če želite dovolj veliko ležalno površino, se v sprednjem delu dodatno vstavi ležalna ploščad, ki omogoča sproščeno ležanje potnikov, enako kot tudi v zadnjem delu.
Vsa inštalacija za vgrajene naprave in motor so popolnoma skriti pod dnom.
Primeren za zahtevnejše kupce, saj gre za RIB gumenjak s sodobnim videzom, večjo nosilnostjo in ostalimi izjemnimi zmogljivostmi.

POVZETEK

Grand Golden Line G650HGLF je izjemno kvalitetno izdelano plovilo, kjer so proizvajalci mislili na veliko število malenkosti, ki delajo čoln konkurenčen. Veliko skladiščnih prostorov, ki so odlično obdelani in predvsem suhi, so gotovo njegova prednost. Prav tako močna nerjavna ograjica v premčnem in krmnem delu. Udobna krmna klop in dobro zaščitena krmarska konzola bosta prav tako zadovoljila krmarja tega čolna. Pri naročilu in izdelavi tega čolna je morda največja prednost ravno fleksibilnost. Na voljo je namreč veliko opcij notranje opreme.

Več informacij o čolnu in dodatni opremi na tej povezavi.

FINANCIRANJE

MALOPRODAJNA CENA ČOLNA  - RAZSTAVLJENEGA z VSO DODATNO OPREMO: 33.866 EUR Z DDV

Mesečni obrok / 8 let: ŽE ZA 420 EUR/mesec