Dodatna ojačitev sidrnega sistema

Da bi bila vaša plovila še bolj varna na privezu, smo obstoječe vodoravne tračnice, ki z vso svojo težo čvrsto držijo muringe, še dodatno ojačali in na ta način uredili zelo zanesljiv način privezovanja plovil.

Do sedaj smo z delom končali v bazenih A1 – A2 – A3 sever in B5 jug.

Vzporedno z opravljenimi deli na obali B3, B5, A1 in A2, smo zamenjali stare bitve, na nekaterih točkah so pričvrščene nove, zaporedno menjavamo tudi podnice na pomolih. Ostal nam je le še bazen A3 – A4.

Vsa dela smo v celoti opravili z lastnimi sredstvi.

Hotel Kanajt – nova online rezervacija

Kontaktirajte nas direktno in si zagotovite kar 10 % popust.

Gostje Marina Punat Skupina od sedaj lahko direktno rezervirajo nastanitev v hotelu Kanajt preko online rezervacije na naslov www.punat-hotel.com. Priporočamo, da za online rezervacijo uporabljate le-to spletno stran, saj preko drugih booking portalov ne pridobite popusta. Internetna stran www.kanajt.hr še naprej ostaja aktivna.

Za rezervacijo hotelskih sob nas lahko direktno pokličete na novi info telefon +385 (0)911 654 354 preko aplikacije Viber ali Whats App.

Marina Punat Krk

Zasidran je plavajoči apartma

Prvi apartma-ladja v Hrvaški se že nahaja v marini. Pravkar se opremljajo njegovi prostori, priključuje se na vodovodno in električno omrežje. Apartma se bo nahajal na začetku pomola C3 in bo hitro in enostavno dostopen. V njegovi bližini je cona, kjer lahko za krajši čas zaustavite svoje vozilo, uporabite naš voziček in prepeljete svojo prtljago. Parkirate lahko v marini, brezplačno, na katerem koli prostem parkirnem mestu. Za goste, ki k nam prihajajo z letalom preko Letališča Reka, smo zagotovili tudi brezplačen prevoz.

V bližnji trgovini v marini lahko kupite svežo hrano in pijačo, center mesta pa je s kolesom, ki ga lahko tudi najamete v marini, oddaljen vsega 5 min. Če v času dopusta ne želite sami kuhati, se v srcu marine nahaja odlična »a la carte« restavracija marina in bistro & pizzerija »9 bofora« z odlično ponudbo raznovrstnih hitrih jedi.  Pri nas lahko prosti čas izkoristite maksimalno, saj vam je na razpolago bazen in wellness hotela Kanajt, pa tudi fitness studio, ki je oddaljen le nekaj sto metrov od vaše namestitve. Če pa želite na kopanje, lahko uporabite napihljiv majhen čoln in odveslate z njim, za kar pa ne potrebujete dovoljenja za upravljanje plovila (voditelj čolna). Dodatno si lahko sposodite tudi zunanji motor. Za tiste, ki bi želeli na plažo po kopenski poti, nudimo organiziran prevoz do beach kluba Medana.

Apartma je opremljen s TV-sprejemnikom in ima brezplačen WiFi-signal.

Termine in cene si lahko ogledate TUKAJ, z direktno rezervacijo pa si zagotovite 10 % popust. info@marina-punat.hr

Novi partnerji pri rekreaciji 

Spoznajte otok na novi način, z vodstvom licenciranega vodiča Infinity športa. Kolesarske ture po otoku so organizirane in prilagojene vašim željam in aktivnostim. Personalizirano ruto, od enostavnega do zahtevnega športnega kolesarjenja, si bodo zamislili in pripravili samo za vas.

Vse informacije o terminih in cenah dobite na +385 (0) 911 721 465 ali na infinitas.sport@gmail.com.

Z uveljavljanjem Marina club kartice pridobite 10 % popust.