Internautica 2019

INTERNAUTICA se v letu 2019 seli na NOVO, prostornejšo lokacijo, termin dogodka pa ostaja še naprej v pomladnem času, v dneh od 16. do 19. maja 2019.

Pri iskanju boljše učinkovitosti in višje kakovosti storitev so se pri Internautici odločili, da je čas za selitev v prostor, ki bo razstavljavcem zagotavljal najboljšo izpostavljenost ciljnim skupinam, nove razstavne zmogljivosti in še boljše prodajne možnosti.

KJE bodo postavljene nove razstavne površine vam v tem trenutku še ne bomo razkrili, vsekakor pa velja, da kljub zanimanju nekaterih sosednjih držav, mednarodna razstava navtike ostaja na prelepi slovenski obali - kjer INTERNAUTICA domuje že skoraj 25 let.

Novo lokacijo bo organizator objavili v tem mesecu, zato pazljivo spremljajte naše novice.

Razstavne površine INTERNAUTICE 2019 bodo ponudile razstavljavcem nove možnosti za predstavitve in popestritev razstavnih programov, vključno s številnimi novimi prireditvami.

  • Ekskluzivni razstavni prostori za jahte, navtične blagovne znamke in premiere
  • Privezna mesta za večje jahte brez omejitve dolžine
  • Večje razstavne površine in več obiskovalcev kot doslej
  • Tradicionalna nagrada za Jadransko plovilo leta, pri kateri sodelujejo vodilni mednarodni strokovnjaki
  • Različne športne prireditve, vključno z že uveljavljenim SUP tekmovanjem in jadralnimi regatami
  • Pobude za ohranjanje trajnostnega razvoja, vključno s projektom Green Avenue in kampanjo #ReThinkPlastic

In še več ...

Po podatkih zadnjega poročila o analizi svetovnega navtičnega trga lahko pričakujemo, da se bodo prodajni rezultati v naslednjih letih še okrepili, zato v letu 2019 na INTERNAUTICI pričakujejo veliko novih domačih in mednarodnih obiskovalcev ter kupcev.