Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

 

V Marini Portorož se bo med 16. – 19. majem 2019 organiziral, prenovljen, bogatejši in prestižnejši sejem navtike – Nautica Marina Portorož. Sejem bo združeval navtiko, lepoto in prestiž in se bo oglaševal pod sloganom International boat, beauty and luxury show. Poleg omenjenih tematik bo sejem Nautica Marina Portorož združeval še raznoliko paleto glasbenih, športnih in kulturnih dogodkov, kjer bo vsak obiskovalec in razstavljavec našel nekaj zase.

Organizatorji obljubljajo da bo sejem Nautica Marina Portorož 2019 posebno doživetje, ki ga ne smete zamuditi. Bo vse in še več, kar ste vedno želeli in pričakovali.

Komentarji