Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Proti koncu koledarskega leta veliko kvarnerskih destinacij pripravlja bogate adventne in božične programe, festivale ter vrhunske kulinarične zgodbe. Polepšajte si začetek zime in se nam pridružite na božičnih in novoletnih praznovanjih, kjer bodo nastopali tako naši kot vaši priljubljeni glasbeniki.

Verjamemo, da boste v naših predlogih, našli nekaj zase. Pričakujemo vas z veseljem.

Nekaj dogodkov, ki so še posebej zanimivi:

ADVENT NA KVARNERJU, 30.11.2018-13.01.2019

Izjemno zanimiv adventni program se odvija na Kvarnerju, še posebej v Reki, Opatiji, Crikvenici, Lošinju, Rabu, Krku, Gorskemu kotarju….. Po celi regiji potekajo zabavno-glasbeni programi, za najmlajše pa so pripravljene številne otroške delavnice, igralnice in drsališča ob morju. Ne zamudite priložnosti in uživajte v odlični kulinarični ponudbi Kvarnerja.

FESTIVAL ČOKOLADE, 7.-9.12.2018, OPATIJA

Najslajši dogodek v Opatiji v prvem vikendu decembra predstavlja najboljše domače in mednarodne čokoladne blagovne znamke, pa tudi majhne specializirane proizvajalce čokolade. Razstavni in prodajni del Festivala čokolade se nahaja v Kristalni dvorani hotela Kvarner, kjer vsak proizvajalec na svojemu razstavnemu prostoru predstavlja najboljšo ponudbo, a privlačni programi, kot so delavnice, predavanja, degustacije, koncerti in čokolade potekajo v vseh hotelih in restavracijah v Opatiji.

ADRIA ADVENT MARATHON, 2.12.2018, CRIKVENICA

V nedeljo, 2. decembra, bo v Crikvenici potekal 8. Adria Advent Marathon, edini tekaški maraton v Evropi, ki poteka vzdolž morske obale. Vsako leto v njem sodeluje več kot 1.000 tekmovalcev iz različnih evropskih držav, ki se vedno znova vračajo z najlepšimi vtisi.

SLOVO OD STAREGA LETA v FUŽINAH, 31.12.2018 ob 12,00, GORSKI KOTAR

Tradicionalni dogodek, ki poteka v središču Fužin v Gorskem kotarju, 31. decembra, kjer se opoldne (ob 12. uri) poslavljamo od starega leta s kuhanim vinom, klobaso in živo glasbo.

Komentarji