Zadnje iz eTrgovine

34.90€

888 pristanov in zalivov, sedaj v barvah in z novimi, dopolnjenimi podatki. Knjiga je prenovljena in tekoče ažurirana za leto 2018. V njej so prikazani detajli zalivov in pristanišč s kratkimi opisi in oznakami za možnost priveza ter simboli za nevarne, ali pa neugodne vetrove, ki povzročijo na privezu samo neprijetno bibavico. V njem je tudi obilo ostalih uporabnih podatkov, kot so podatki o odpiralnih časih na bencinskih črpalkah, vse pomembne telefonske številke (kapitanij, marin zdravstvenih domov, …..) 

O knjigi:

  • izdaja: 6. dopolnjena izdaja
  • avtor: Karl-H. Bestandig
  • slovenska izdaja: Gorazd Cizej
  • strani: 120
888 pristanov in zalivov

Zadnji video

Proti koncu koledarskega leta veliko kvarnerskih destinacij pripravlja bogate adventne in božične programe, festivale ter vrhunske kulinarične zgodbe. Polepšajte si začetek zime in se nam pridružite na božičnih in novoletnih praznovanjih, kjer bodo nastopali tako naši kot vaši priljubljeni glasbeniki.

Verjamemo, da boste v naših predlogih, našli nekaj zase. Pričakujemo vas z veseljem.

Nekaj dogodkov, ki so še posebej zanimivi:

ADVENT NA KVARNERJU, 30.11.2018-13.01.2019

Izjemno zanimiv adventni program se odvija na Kvarnerju, še posebej v Reki, Opatiji, Crikvenici, Lošinju, Rabu, Krku, Gorskemu kotarju….. Po celi regiji potekajo zabavno-glasbeni programi, za najmlajše pa so pripravljene številne otroške delavnice, igralnice in drsališča ob morju. Ne zamudite priložnosti in uživajte v odlični kulinarični ponudbi Kvarnerja.

FESTIVAL ČOKOLADE, 7.-9.12.2018, OPATIJA

Najslajši dogodek v Opatiji v prvem vikendu decembra predstavlja najboljše domače in mednarodne čokoladne blagovne znamke, pa tudi majhne specializirane proizvajalce čokolade. Razstavni in prodajni del Festivala čokolade se nahaja v Kristalni dvorani hotela Kvarner, kjer vsak proizvajalec na svojemu razstavnemu prostoru predstavlja najboljšo ponudbo, a privlačni programi, kot so delavnice, predavanja, degustacije, koncerti in čokolade potekajo v vseh hotelih in restavracijah v Opatiji.

ADRIA ADVENT MARATHON, 2.12.2018, CRIKVENICA

V nedeljo, 2. decembra, bo v Crikvenici potekal 8. Adria Advent Marathon, edini tekaški maraton v Evropi, ki poteka vzdolž morske obale. Vsako leto v njem sodeluje več kot 1.000 tekmovalcev iz različnih evropskih držav, ki se vedno znova vračajo z najlepšimi vtisi.

SLOVO OD STAREGA LETA v FUŽINAH, 31.12.2018 ob 12,00, GORSKI KOTAR

Tradicionalni dogodek, ki poteka v središču Fužin v Gorskem kotarju, 31. decembra, kjer se opoldne (ob 12. uri) poslavljamo od starega leta s kuhanim vinom, klobaso in živo glasbo.

Komentarji