Zadnje iz eTrgovine

39.00€

Ste ugotovili, da je Jadransko morje premalo za vas in vašo posadko? Razmišljate o  tem, da bi se podali v Mediteran ter nadaljevali plovbo v Atlantski ocean?

Slovenski jadralec Jasmin Čauševič se je v preteklih letih podal na plovbo iz Jadrana. Najprej je zaplul v Mediteran, prečkal Gibraltarsko ožino ter prvo etapo plovbe končal v Kanarskih otokih. V drugi etapi se je s Kanarskih otokov podal proti Kapverdskim otokom, nato pa sam prečkal Atlantski ocean in uspešno pristal na Karibih.

V času njegove plovbe so nastale tri knjige, ki podrobno opisujejo dogajanja med plovbo, njegove občutke ter številne napotke za plovbo po oceanih tudi, kadar se na plovbo odpravite sami.

Komplet treh knjig:

Redna cena: 66,90 EUR

Akcijska cena: 39,00 EUR (samo za naročnike eNavtike)

 

Akcijska cena samo do 22.1.2019

Jasmin Čauševič - Komplet potopisov

Zadnji video

Proti koncu koledarskega leta veliko kvarnerskih destinacij pripravlja bogate adventne in božične programe, festivale ter vrhunske kulinarične zgodbe. Polepšajte si začetek zime in se nam pridružite na božičnih in novoletnih praznovanjih, kjer bodo nastopali tako naši kot vaši priljubljeni glasbeniki.

Verjamemo, da boste v naših predlogih, našli nekaj zase. Pričakujemo vas z veseljem.

Nekaj dogodkov, ki so še posebej zanimivi:

ADVENT NA KVARNERJU, 30.11.2018-13.01.2019

Izjemno zanimiv adventni program se odvija na Kvarnerju, še posebej v Reki, Opatiji, Crikvenici, Lošinju, Rabu, Krku, Gorskemu kotarju….. Po celi regiji potekajo zabavno-glasbeni programi, za najmlajše pa so pripravljene številne otroške delavnice, igralnice in drsališča ob morju. Ne zamudite priložnosti in uživajte v odlični kulinarični ponudbi Kvarnerja.

FESTIVAL ČOKOLADE, 7.-9.12.2018, OPATIJA

Najslajši dogodek v Opatiji v prvem vikendu decembra predstavlja najboljše domače in mednarodne čokoladne blagovne znamke, pa tudi majhne specializirane proizvajalce čokolade. Razstavni in prodajni del Festivala čokolade se nahaja v Kristalni dvorani hotela Kvarner, kjer vsak proizvajalec na svojemu razstavnemu prostoru predstavlja najboljšo ponudbo, a privlačni programi, kot so delavnice, predavanja, degustacije, koncerti in čokolade potekajo v vseh hotelih in restavracijah v Opatiji.

ADRIA ADVENT MARATHON, 2.12.2018, CRIKVENICA

V nedeljo, 2. decembra, bo v Crikvenici potekal 8. Adria Advent Marathon, edini tekaški maraton v Evropi, ki poteka vzdolž morske obale. Vsako leto v njem sodeluje več kot 1.000 tekmovalcev iz različnih evropskih držav, ki se vedno znova vračajo z najlepšimi vtisi.

SLOVO OD STAREGA LETA v FUŽINAH, 31.12.2018 ob 12,00, GORSKI KOTAR

Tradicionalni dogodek, ki poteka v središču Fužin v Gorskem kotarju, 31. decembra, kjer se opoldne (ob 12. uri) poslavljamo od starega leta s kuhanim vinom, klobaso in živo glasbo.

Komentarji