Say Goodbye to Burin with David - BYC Christmas & New Year Party

Say Goodbye to Burin with David - BYC Christmas & New Year Party 

Četrtek, 20. december 2018 ob 19.00 uri, FNB, Vodnikova cesta 155, Ljubljana.


Prijatelji, člani, znanci, partnerji, pokrovitelji dosedanjih dogodkov in ljubitelji navtike, morja in sonca vabljeni na poslovilni večer z Davidom od Burin Yachting Cluba.  Rdeča nit večera bo torej »poslovilc Davida« od Burina.

Večer bomo preživeli ob DJ glasbi zelo družabno in zabavno. Imeli bomo čas za druženje, Kalčo BYC turnir – ročni nogomet dvojice (nagrade), Pikado BYC turnir – 301 posamezniki (nagrade), se ob dobri pogostitvi (BP Taste, Kroky Gourmet, Klobasarna in kmetija Roštohar) pogovorili, se obdarili in marsikoga razveselili s številnimi majicami treh mornarjev ter naredili plane za prihajajoče leto. V nočni del bomo vstopili z ognjemetom, torto in penino ter se prepustili house ritmom in zaplesali. Prihaja DJ Dave Manali in presenečenje. Poleg presenečenja pa imamo pripravljeno tudi nagrado za »Dress Code« zmagovalko in zmagovalca. 
*Dress Code / Cat Eye and red lips (woman) & Cap and Glasses (men). 

Ne potrebujemo daril in obdarovanja – želimo si le pravo družbo, ki je vrsto let podpirala dogodke Burina in Davida in jih je pripravljena v novi obliki in družbi še naprej. 

Vabljeni, da si zagotovite zapestnico za vstop in vpis na guest listo:

  • - super cena vstopnice 20 Eur na osebo s plačilom do četrtka, 15.12.2018
  • - znižana cena vstopnice 24 Eur na osebo s plačilom od 16.12. – 19.12.2018
  • - cena vstopnice na dan dogodka znaša 30 EUR na osebo.

Super ceno in znižano ceno vstopnice si lahko zagotovite s plačilom preko TRR IBAN SI56 0317 1100 0882 585 (SKB d.d.) / SWIFT: SKBASI2X / ŠD BURIN, ROJČEVA ULICA 26, 1000 LJUBLJANA.

Vsi, ki boste plačila izvedli preko TRR do srede, 19.12.2018 boste avtomatično z imenom in priimkom vpisani na GUEST LISTO na vhodu. Na dan dogodka super cena in znižane cene vstopnic ne bodo upoštevane. Za turnir v ročnem nogometu in pikadu ni potrebnih najav v naprej je pa pomembno, da ne zamudite več kot eno uro začetek dogodka, ki je ob 19.00 uri saj dodajanje igralk in igralcev na turnir listo po 20.00 uri ni več možno. 

Vsi, ki boste plačilo vstopnice izvedli na licu mesta na dan dogodka vas prosimo, da udeležbo z imenom, priimkom, naslovom ter elektronskim naslovom potrdite na e-mail: info@burin.si do srede, 19. decembra 2018, do 18.00 ure. 

Število gostov je omejeno in vam priporočamo, da si vpis na listo zagotovite čim preje obenem pa ceneje s plačilom preko TRR-ja.

Dogodek je odprtega tipa in vsak gost lahko pripelje tudi svojo družbo in prijatelje morja. 

Za vse informacije, vprašanja, rezervacije miz (omejeno število) in vpis na guest listo pošljite na e-mail: info@burin.si 

Morski pozdrav! 
BYC Team