Zadnje iz eTrgovine

34.90€

888 pristanov in zalivov, sedaj v barvah in z novimi, dopolnjenimi podatki. Knjiga je prenovljena in tekoče ažurirana za leto 2018. V njej so prikazani detajli zalivov in pristanišč s kratkimi opisi in oznakami za možnost priveza ter simboli za nevarne, ali pa neugodne vetrove, ki povzročijo na privezu samo neprijetno bibavico. V njem je tudi obilo ostalih uporabnih podatkov, kot so podatki o odpiralnih časih na bencinskih črpalkah, vse pomembne telefonske številke (kapitanij, marin zdravstvenih domov, …..) 

O knjigi:

  • izdaja: 6. dopolnjena izdaja
  • avtor: Karl-H. Bestandig
  • slovenska izdaja: Gorazd Cizej
  • strani: 120
888 pristanov in zalivov

Zadnji video

Zakorakali smo v mesec december, zadnji mesec v letu 2018. December, gruden, ali kot ga marsikdo pozna tudi pod besedama "Veseli december", je mesec obdarovanj, številnih praznikov in preživljanja časa z svojimi bližnjimi.

Večina navtikov trenutno počiva in polni baterije za naslednjo sezono, ki se bo za marsikoga pričela že v zelo zgodnjem stadiju pomladi. Vendar ker je do takrat še kar nekaj časa, nam v prazničnem decembru ostane velik časa za pripravo na sezono in tudi priložnost, da lahko dobimo več - za manj.

Tako smo priložnost za super nakup dobili tudi navtični in adrenalinski navdušenci.
V spletni trgovini www.motonautika-shop.com ali z obiskom v največjem moto-navtičnem prodajnem centru Moto-Nautika, lahko izbirate med več 100 različnimi kosi dodatne navtične opreme.

Ker se leto zaključuje so na temu primeren način tudi poimenovali zimsko akcijo "TOTAL RAZPRODAJA". Spodaj si lahko ogledate samo nekaj zanimivih primerkov v akcijski ponudbi.

Več na: 
www.motonautika-shop.com

     
     

Komentarji