Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Zakorakali smo v mesec december, zadnji mesec v letu 2018. December, gruden, ali kot ga marsikdo pozna tudi pod besedama "Veseli december", je mesec obdarovanj, številnih praznikov in preživljanja časa z svojimi bližnjimi.

Večina navtikov trenutno počiva in polni baterije za naslednjo sezono, ki se bo za marsikoga pričela že v zelo zgodnjem stadiju pomladi. Vendar ker je do takrat še kar nekaj časa, nam v prazničnem decembru ostane velik časa za pripravo na sezono in tudi priložnost, da lahko dobimo več - za manj.

Tako smo priložnost za super nakup dobili tudi navtični in adrenalinski navdušenci.
V spletni trgovini www.motonautika-shop.com ali z obiskom v največjem moto-navtičnem prodajnem centru Moto-Nautika, lahko izbirate med več 100 različnimi kosi dodatne navtične opreme.

Ker se leto zaključuje so na temu primeren način tudi poimenovali zimsko akcijo "TOTAL RAZPRODAJA". Spodaj si lahko ogledate samo nekaj zanimivih primerkov v akcijski ponudbi.

Več na: 
www.motonautika-shop.com

     
     

Komentarji