Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Angleško podjetje Burges Yachts, ki se ukvarja s prodajo in najemom največjih jaht na svetu je prodalo eno največjih jaht na svetu Oceanco Jubilee.

Jahta Jubilee je bila izdelana v ladjedelnici Oceanco na Nizozemskem v letu 2017. Ko so jo splovili, je bila to največja jahta, ki ji bila kdajkoli zgrajena na Nizozemskem. Od lani so v ladjedelnici zgradili le eno večjo jahto, ki nosi ime Anna. Super jahta Jubilee lahko sprejme 31 gostov, ki se lahko udobno namestijo v 16 sobah. V dolžino meri 361 čevljev (110 m). Potovalna hitrost znaša 14 vozlov, najvišja hitrost plovbe pa znaša 18,5 vozla. Za goste in njihovo udobje na krovu skrbi 39 članska posadka.

Jahta Jubille je bila dolgo časa na trgu in se je prodajala za 311 mio USD (275 mio EUR). Za kolikšno ceno jo je kupil novi lastnik ni znano. Podjetje Burges Yachts je izjemo zadovoljno, z uspešno zaključenim poslom. V letošnjem letu je to že 26 jahta, ki meri preko 175 čevljev (50 m) in so jo uspeli prodati v njihovem podjetju. Letošnja prodaja podjetja znaša že preko 1.000.000.000 USD (880.000.000 EUR) oziroma 1,4 km skupne dolžine jaht.

Komentarji