Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Elan, Begunje, Impression Yachts

Lastniki Elana objavljajo podpis pogodbe o prodaji poslovnega deleža družbe

Družbeniki Elana d.o.o., zastopani s strani Wiltan Enterprises Limited, kateri je v lastništvu in upravljanju VR Capital iz Londona, z zadovoljstvom objavljajo, da so podpisali pogodbo o prodaji in prenosu 100 % poslovnega deleža družbe Elan, d. o. o., s podjetjem, ki je v lastništvu sklada KJK Fund III S.C.A. SICAV-RAIF iz Luksemburga ter v upravljanju KJK Management SA (“KJK”). Freitag & Co., s sedežem v Frankfurtu in Bostonu, je bil glavni svetovalec za prodajo na strani družbenikov. Transakcija bo po pričakovanjih zaključena v sredini leta 2019, po odobritvi agencije za varstvo konkurence.

O ELANU

Podjetje z več kot 70 letno tradicijo je bilo ustanovljeno leta 1945, in je družba za različne napredne rešitve in kompozite, locirana v Begunjah, Slovenija. Elanove štiri divizije se osredotočajo na, i) športno opremo, kjer je Elan vodilni in svetovno priznani inovator, ii) napredne in tehnično zahtevne komponente, ki se uporabljajo pri obnovljivih virih energije, in v ostalih specializiranih industrijah, iii) napredne, visoko zmogljive športne in prostočasne jadrnice, ter, iv) inovacijske rešitve za dvorane in stadione po svetu. Vse Elanove divizije so predane tehničnemu razvoju in naprednemu oblikovanju izdelkov preko inovativnega dostopa in naprednih tehnologij. (dodatne informacije: www.elan.si )

O KJK

KJK Fund III S.C.A. SICAV-RAIF je leta 2018 ustanovljen sklad zasebnega kapitala v vrednosti 250 milijonov evrov, ki se osredotoča na regijo Balkana in baltskih držav. KJK Management SA je upravljalec alternativnih investicijskih skladov iz Luksemburga, ustanovljen leta 2010 (dodatne informacije: www.kjkmanagement.com).

Komentarji