Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Jeanneau- Just Perfect

Načrtujete obisk navtičnega sejma v Düsseldorfu? Just Perfect Y. C., uradni zastopnik za Jeanneau in Prestige v Sloveniji, vas vabi, da jih obiščete. Jadrnice Sun Odyssey in Jeanneau Yachts so predstavljene v hali 16 na razstavnem prostoru B 18,  linija motornih plovil Prestige pa v hali 4, razstavni prostor D41 in 57. Vabljeni – vsem, ki se dogovorite za sestanek ali ogled, Just Perfect Y.C.  podari brezplačno enodnevno vstopnico.

Več info: info@justperfect.si, + 386 41 975 246. www.jeanneau-sailboats.si

Plovila, ki si jih boste lahko ogledali na razstavnem prostoru Jeanneau - Just Perfect

Jeanneau 51

Jeanneau- Just Perfect

Jeanneau 518

Jeanneau- Just Perfect

Prestige 590

Jeanneau- Just Perfect

Prestige 680

Jeanneau- Just Perfect

Prestige 680 S

Jeanneau- Just Perfect

Sun Odyssey 410 Bertrand

Jeanneau- Just Perfect

Sun Odyssey 440

Jeanneau- Just Perfect

Komentarji