Zadnje iz eTrgovine

34.90€

888 pristanov in zalivov, sedaj v barvah in z novimi, dopolnjenimi podatki. Knjiga je prenovljena in tekoče ažurirana za leto 2018. V njej so prikazani detajli zalivov in pristanišč s kratkimi opisi in oznakami za možnost priveza ter simboli za nevarne, ali pa neugodne vetrove, ki povzročijo na privezu samo neprijetno bibavico. V njem je tudi obilo ostalih uporabnih podatkov, kot so podatki o odpiralnih časih na bencinskih črpalkah, vse pomembne telefonske številke (kapitanij, marin zdravstvenih domov, …..) 

O knjigi:

  • izdaja: 6. dopolnjena izdaja
  • avtor: Karl-H. Bestandig
  • slovenska izdaja: Gorazd Cizej
  • strani: 120
888 pristanov in zalivov

Zadnji video

Milijarder iz Združenih Arabskih Emiratov je priplul v Dubrovnik, da bi se zabaval. Naročal je pijačo za dekleta v lokalu, ko pa je prejel račun za 50.000 EUR, ga ni hotel plačati.

Sin šejka Združenih Arabskih Emiratov, Hamaden bin Zajed Al Nahijan je priplul v Dubrovnik s svojo 141 m dolgo jahto. Večer so preživeli v znanem nočnem lokalu v starem mestnem jedru. Ko je prejel račun, ki je znašal neverjetnih 50.000 EUR, ga ni hotel plačati.

Po navedbah Dubrovniškega dnevnika je šejk naročal pijačo za številna dekleta v lokalu. Seveda jim ni naročal poceni pijače, temveč drag šampanjec. Preko noči so popili na litre alkohola, zjutraj pa jih je presenetil račun v višini 50.000 EUR. Šejk in njegovo osebje so zavrnili plačilo računa. Strinjali so se le s plačilom dela računa, ki se nanaša zgolj na pijačo, ki so jo sami popili. Pijače, ki so jo naročili številnim dekletom niso hoteli plačati. V prepir so se vmešali varnostniki in nato še policija. Mlajšega moškega in spremstvo nekaterih deklet so odpeljali na policijo. Po streznitvi so premožni gostje priznali, da so pijačo res naročili in popili, ter plačali račun v višini 375.000 HRK.

Foto: Youtube Yacht YAS - prnscr

Komentarji