Sveti Ante - Silba

Tudi v letošnjem letu so v navtičnih sidriščih na Jadranu dvigni cene priveza na plovko.

V letošnjem letu bo najdražje sidranje v sidrišču Vinogradišče na otoku Sv. Klement (skupina Pakleni otoki). Lansko leto je znašala cena prenočevanja 28 HRK/m/dan. V kolikor ste na sidrišču preživeli le preko dneva, so vam zaračunali 150 HRK. V letošnjem letu so ceno priveza dvignili na okroglih 30 HRK/m/dan. Če si želite rezervirati plovko, potem vam bodo za rezervacijo zaračunali dodatnih 150 HRK. Če ste pripluli z 12 m dolgim plovilom bo letos prenočevanje v zalivu stalo 360 HRK (50 EUR) za eno samo noč. Če pa si boste želeli zagotoviti privez vnaprej, bo strošek nočitve znašal 70 EUR.

Drugo najdražje sidrišče je Sakarun na otoku Dugi. Tu boste plačali nekoliko manj. Letos cena znaša 25 HRK/m/dan.

Podražila so se tudi sidrišča na otoku Unije. Podkujni, ki je bil do sedaj eno najcenejših sidrišč, je letos ceno povišal iz 14 HRK/m/dan na 20 HRK/m/dan in tako ceno izenačil s sosednjim sidriščem Maračol. Podobni dvigi cen so tudi v sidriščih. Sidrišče Knež je lanskoletno ceno 13 HRK/m/dan povečalo na 18. Na otoku Lošinj je podjetje Jadranka hoteli prevzelo štiri sidrišča na otoku Koncesijo imajo v zalivih Englez, Balvanida in Krivica 1 ter Krivica 2. V vsej je cena prenočevanja enaka in znaša 250 HRK/noč ne glede na dolžino plovila.

eNavtika skrbi za nižje cene priveza v sidriščih

V letošnjem letu smo za nekatera sidrišča že zagotovili vaučerje s katerimi bo prenočevanje cenejše. Število sidrišč je vedno večje. Vaučerji so za naročnike eNavtike brezplačni. Potrebna je zgolj registracija.

Vaučerje prevzamete na naslednji povezavi: 

PREVZEMI SVOJE VAUČERJE 2019

(samo registrirani uporabniki enavtike)

Vaučerji so na voljo le naročnikom na eNavtiko. Če ste že registriran uporabnik naše spletne strani, se je treba zgolj prijaviti na spletno stran. Če še niste registriran uporabnik, se je treba najprej registrirati in registracijo potrditi preko vašega elektronskega naslova. Registracija je potrebna le enkrat. Postopek je v celoti brezplačen.

Opravi registracijo na tej povezavi.

Opravi prijavo na tej povezavi.