Varnost = preventiva + intervencija
 

Vaše plovilo je večino časa v marini. Čeprav je pod stalnim nadzorom preko kamer, pa to ni dovolj, saj je plovilo izpostavljeno agresivnim pogojem, ki lahko pomembno vplivajo na njegovo varnost.

Incident, ki se lahko zgodi v plovilu, mornarji v marini lahko zaznajo šele takrat, ko so posledice nesreče vidne od zunaj. 

Na vso srečo obstajajo sodobne tehnologije, ko lahko s pomočjo senzorjev znotraj plovila takoj zaznamo problem, in nemudoma o njem obvestimo lastnika in osebje v marini, ki lahko s pravočasnim posredovanjem prepreči nastanek še večje škode. 

Oglejte si pričevanje dolgoletnega pogodbenega gosta marine Punat, ki mu je bil v plovilo vgrajen sistem senzorjev SENSE4BOAT Marina Cloud, ki je skupaj s hitro reakcijo mornarjev marine rešil dragoceno lastnino, lastnino tretjih oseb, morda pa tudi življenja!

Marina Punat - prva na svetu z IOT-tehnologijo za nadzor plovil

Omenjeni sistem neprekinjeno nadzira vaše plovilo s pomočjo posebnih senzorjev, ki bi vas in osebje marine Punat takoj obvestili v primeru nesreče. V prizadevanjih, da bi dodatno povečali varnost marine in vseh plovil v njej, vam ob aktivaciji storitve SENSE4BOAT celo brezplačno ponujajo določene senzorje.