Po podaljšanem in res toplem zaključku poletja je v Kvarner kraje prišla jesen. Čeprav se je poletna sezona zaključila, pa bodo tudi v izvensezonskem času organizirane številne prireditve, ki se jih je vredno udeležiti.  Za vas so pripravili veliko dogodkov v naravi in tudi kulturnih prireditev. Vremenske razmere so še zmeraj izvrstne, naredite nekaj dobrega za svoje zdravje in se vključite v njihove zanimive programe.

"CRES&LOŠINJ TRAIL WEEKEND", 2.-3.11.2019, MALI LOŠINJ

Izkoristite začetek novembra in preizkusite svojo moč na Cres & Lošinj Trail Weekend-u. To je trail tekmovanje, sestavljeno iz dveh zasebnih etap s tremi težavnimi kategorijami: Challenger, Active in Light. Tekmovanje je odlična priložnost, da naredite nekaj za svoje zdravje in občudujete lepote obeh otokov.

MALINSKA TRAIL, 9.11.2019, MALINSKA

Preživite aktiven vikend v Malinski in odkrijte skrite lepote Dubašnice s tekom po neokrnjeni naravi.

"JRE TALENT & PASSION", 16.11.2019, REKA

Jeunes Restaurateurs Croatia bo četrtič zapored priredila svoj najpomembnejši dogodek "Talent & Passion 2019" - dobrodelno večerjo, ki jo bo predstavilo 15 vrhunskih kuharskih mojstrov. Za vas bodo kuhali v soboto, 16. novembra, ob 18,00 uri v secesijskem paviljonu ribarnice v Reki. S pomočjo partnerjev, ki so prispevali sestavine in svoje storitve, bomo zbirali denar za opremo praktikuma Gostinske šole v Opatiji

"28. JAZZTIME RIJEKA FESTIVAL", 14.-16.11.2019, REKA

Ena največjih hrvaških glasbenih zvezd Gabi Novak bo v spremstvu Matije Dedića in njegovega tria nastopila 16. novembra na 28. izdaji mednarodnega festivala jazzovske glasbe »JazzTime Rijeka« v Veliki dvorani hrvaškega kulturnega centra na Sušaku.

ADVENT NA KVARNERJU

Na Kvarnerju se pripravljajo izjemno zanimivi adventni programi. Po celi regiji bodo potekali zabavno-glasbeni programi, humanitarni koncerti, za najmlajše pa so pripravljene številne otroške delavnice, igralnice, druženje z dedkom Mrazom in drsališča ob morju. Ne zamudite priložnosti in uživajte v odlični kulinarični ponudbi Kvarnerja.