Z letošnjim letom ima Slovenija novega generalnega uvoznika za prodajo zunajkrmnih motorjev japonskega proizvajalca Honda, hrvaško podjetje Fred Bobek, d. o. o., iz Vodic.

Podjetje Fred Bobek ima dolgoletno tradicijo na navtičnem trgu. Poleg generalnega zastopstva za motorje Honda so tudi uvoznik za italijanske gumenjake Marlin Boats, ki so se izkazali kot odlično plovilo za plovbo po Jadranskem morju.

V njihovem programu so tudi zunajkrmni OXE diesel, dieselski zunajkrmni motorji. Motorji so namenjeni zahtevnim uporabnikom, kot pogon za delovna plovila in vse tiste, ki na morju preživijo veliko časa. Če imate potrebo po novem vgradnem motorju, se lahko odločite za izjemno kakovostne notranje motorje Hyundai.

Izjemna akcija Honda ob nastopu na slovenskem trgu

Ob nastopu na slovenskem trgu so pripravili posebno akcijo zunajkrmnega morja Honda BF 20, ki razvije 20 KM. Motor ima dva cilindra, 4 ventile in prostornino 350 cm3. Motor velja za najboljši zunajkrmni motor v svojem razredu. Omogoča plovbo v plitvem morju, praktično upravljanje in natančno kontrolo.

Model Honda BF20 SHU z ročnim vžiganjem in kratko nogo je na voljo po akcijski ceni 2.940,00 EUR. Če potrebujete daljšo nogo, se lahko odločite za različico BF20 LHU, katere cena je v tej akciji enaka ceni osnovnega modela s kratko nogo.

Različica BF20 SRU s kratko nogo in elektronskim vžigom je nekoliko dražja. V akciji jo lahko dobite že za 3.350,00 EUR. Če potrebujete dolgo nogo, in si želite električni vžig, bo za vas idealen model BF20 LRU. Njegova cena bo v tej akciji prav tako znašala le 3.350,00 EUR.

Za dodatne informacije lahko obiščete spletno stran generalnega uvoznika Fred Bobek d.o.o. ali pa pokličete na tel.: +385 22 443 310