Marina Punat, sense4boat

Glede na to, da je varnost vseh plovil v marini naš skupni cilj, imajo vsa plovila s sklenjeno pogodbo o privezu pravico do brezplačnih senzorjev za detekcijo vdora vode, dima in rizičnih temperatur, kot sledi:
– senzor za drenažo (kalužo);
– senzor dima (jadrnice) ali senzor visoke temperature (motorna plovila).

PRVI NA SVETU UPORABLJAMO SISTEM SENZORJEV, KI POVEZUJE PLOVILO, LASTNIKA IN MARINO ZA PREPREČEVANJE RIZIKA POŽARA IN POTOPITVE.
Več o tem berite TUKAJ.

Čim prej rezervirajte termin v jahtnem servisu

Marina Punat, sense4boat

Zimski meseci minevajo, za kakovostno pripravo plovila na prihodnjo sezono pa ostaja vse manj časa. Če ste po končani sezoni plovbe plovilo skrbno pripravili in postorili vse potrebno za brezskrbno zimovanje, potem novo sezono pričakujete pripravljeni.
Verjetno ste se že dogovorili za vsa potrebna vzdrževalna dela, če ne, pa je zadnji čas, da to storite, saj prihaja obdobje, ko bo v naši servisni coni gneča in ne bo vselej mogoče dobiti mehanika, elektrikarja, mizarja, rezervnih delov, termina dvigala …
Več o tem berite TUKAJ.

Tel. +385 51 654 120, yacht-service@marina-punat.hr

Nova storitev priključevanja plovila na elektriko zaradi polnjenja akumulatorjev

 

V zimskih mesecih, ko plovila v večini mirujejo, lastnikom plovil s podpisano pogodbo, ki so privezana na letnem privezu v morju, omogočamo novo storitev. Priključevanje plovila na električni tok zaradi polnjenja akumulatorjev pod nadzorom marine. Če je plovilo opremljeno s pametnimi senzorji SENSE4BOAT, ki zaznavajo napetost baterij, bodo po opozorilu senzorjev le-te priključili na elektriko.
Neposredno po začetku polnjenja bo lastnik plovila prejel preko e-sporočila informacijo o začetku polnjenja, enako tudi po končanju in stabilizaciji napetosti.
Za tehnično brezhibna plovila lahko lastnik naroči polnjenje po prednostni ceni, če izpolnjuje še nekaj potrebnih pogojev (plovilo mora biti opremljeno s senzorjem SENSE4BOAT za nadzor temperature v motornem prostoru ali s sistemom za avtomatsko gašenje požara v strojnici, pri jadrnicah pa s SENSE4BOAT senzorjem dima v salonu).
Več o pogojih in o nalogu za naročilo se nahaja na www.marina-punat.hr.

Brezplačna mobilna aplikacija

Marina Punat, sense4boat

Obveščali smo vas že o inovaciji PROACTIVE BOAT CARE, ki je bila idejno zasnovana v Marini Punat. Lastnikom plovil s podpisano pogodbo že polnih 5 let omogoča vpogled v nadzor in aktivnosti, ki jih mornarji Marine Punat dnevno izvajajo na plovilu. Skozi tedenska obvestila lastnikom preko e-sporočila pošiljamo v pregled opravljene aktivnosti in zadnjo fotografijo plovila.
Ker si želimo še bolj približati našo storitev, lahko sedaj lastniki plovil na letnem privezu v marini spremljajo aktivnosti mornarjev v realnem času s pomočjo BREZPLAČNE MOBILNE APLIKACIJE. O vsaki registrirani aktivnosti bodo lastniki prejeli obvestilo na svoj telefon preko mobilne aplikacije.
Prevzemanje mobilne aplikacije SENSE4BOAT je zelo enostavno preko Google Play ali App Store trgovine.

Marina Club Card – nove ugodnosti

Marina Punat, sense4boat

Uporabniki kartice Marina Club imajo z novim letom do 10 % popusta pri storitvah v restavraciji Marina in bistroju »9 bofora«. Popust se nanaša na vse vrste plačil.
Poleg tega si s klubsko kartico do konca februarja zagotavljajo 30 % popusta na ceno travel-lifta in 50 % popusta na dnevno in mesečno ceno namestitve plovila na kopnem zaradi izvajanja potrebnih del.
Nastanitev v hotelu Kanajt je prav tako ugodnejša za 10 %, če imate kartico Marina Club.
Vse ugodnosti poiščite TUKAJ.