Za vse navtične navdušence bi v naslednjih dneh bil ponovno dober razlog za skok v štajerski del Slovenije na obisk Moto - Nautike v Miklavžu pri Mariboru. Ampak ker smo v teh časih malo omejeni z obiskom prodajnih salonov, so pri Moto-Nautiki poskrbeli, da lahko vse potrebno opravimo kar iz domačega naslonjača. Hitro in predvsem UGODNO!

S pestrim naborom navtične opreme ponujajo rešitve za popolnoma vse potrebe. Pravi naslov za vse navtike, odvisnike od adrenalina ali preprosto - za ljubitelje vodnih športov.  Navsezadnje, vsi si želimo najti vse, kar potrebujemo - na enem mestu!

Vse kar potrebujete, lahko najdete kar preko spletne trgovine, ki se nahaja na naslovu: www.motonautika-shop.com.

Pestra paleta več kot 200 različnih tub - za enega potnika, dva, tri ali več, wakeboardov, kneeboardov, SUP-ov, vodnih smuči, vrvi za tube in smučanje.

Več kot 300 rešilnih jopičev vseh velikosti, barv in materialov. Ogromna ponudba neoprenskih oblek, kratkih ali dolgih. Očala, obutev, vodoodporne torbe, uzde, tlačilke ali modna oblačila za zaščito pred soncem - izdelana iz lajkre.

Vse artikle na zalogi odpošljejo še isti dan! POŠTNINA JE BREZPLAČNA!

MIX & MATCH kolekcija JOBE

Prvič do zdaj so pri JOBE predstavili koncept "MIX and MATCH", kar pomeni, da so barvno in stilsko uskladili artikle iz različnih področij. Tako lahko kombinirate vodno tubo, smučke, wake ali jopič in se pri tem barvno uskladite z svojo družino ali svojimi prijatelji. Na spodnjih slikah si oglejte kakšne barvne palete iz kolekcije MIX & MATCH so pripravili za letošnjo poletje.

JOBE je predstavil tudi novosti za leto 2020. Kar je ključnega pomena za izpostaviti, je to, da so v novem katalogu spremenili kar 75% ponudbe. Zelo zanimiva in predvsem varna je nova tuba PROTON, saj ima notranji prostor, ki je varnostno obdan naokoli.

Izkoristite priložnost za znižan nakup in brezplačno poštnino in bodite pripravljeni na letošnje poletne dogodivščine. Mi verjamemo, da bomo vsi, kljub vsemu … tudi letos brezskrbno se sproščali na jadranskem morju. Na blazini, na tubi, na SUP-u … ? Vse to boste našli na: www.motonautika-shop.com

#ostanidoma.

Vse artikle na zalogi odpošljejo še isti dan! POŠTNINA JE BREZPLAČNA!